Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Βουλή: Άγριο επεισόδιο για τον 902 TV του ΚΚΕ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


ΚΟΛΑΣΗ έγινε χθες στη Βουλή, όταν οι βουλευτές του ΚΚΕ αντέδρασαν έντονα στις καταγγελίες του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γ. Λαγού για το ξεπούλημα του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού 902.
Ολα ξεκίνησαν μετά την τοποθέτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Θ. Παφίλη, ο οποίος ταύτιζε τη Χ.Α. με τον Χίτλερ και τον ναζισμό. Ο Γ. Λαγός, ανεβαίνοντας στο βήμα αμέσως μετά, ανέλαβε να απαντήσει, λέγοντας ότι «το ΚΚΕ δεν μπορεί να μιλά, αν δεν δεχθεί έλεγχο στα οικονομικά του. Αν δεν απαντήσει για την offshore στην οποία πούλησε τον 902».
Οι βουλευτές του ΚΚΕ, που αποχωρούσαν, ανταπάντησαν με επικεφαλής τον Νίκο Καραθασόπουλο και απειλήθηκε σύρραξη. Ορισμένοι μάλιστα προχώρησαν και σε σκληρούς χαρακτηρισμούς («φονιάδες» και «εσύ που μιλάς είσαι δολοφόνος»).
Τότε ο Γ. Λαγός φάνηκε να κινείται προς το μέρος τους, αλλά κοντοστάθηκε.
Στο επεισόδιο αναμείχθηκαν βουλευτές και από άλλα κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ.), ενώ ο Ηλ. Κασιδιάρης μπήκε ανάμεσα στον Γ. Λαγό και τον Ν. Μανιό, κατευνάζοντας τα πνεύματα, όπως και η Σοφία Βούλτεψη από τη Ν.Δ.! Ο Γ. Βαρεμένος αναγκάστηκε να διακόψει τη συνεδρίαση, καλώντας τον φρούραρχο της Βουλής, ο οποίος όμως δεν χρειάστηκε να παρέμβει.
Πάντως η αλήθεια είναι ότι το ΚΚΕ δεν έχει απαντήσει πού και πώς πούλησε τις δύο συχνότητες που είχε πάρει δωρεάν και προνομιακά από το κράτος.

 ΠΗΓΗ:dimokratianews.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply