Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Ανοιγει ο δρομος απο Δευτερα για εξωσεις και πλειστηριασμους
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Απελευθερώνονται από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου οι πλειστηριασμοί κατοικιών και οι εξώσεις, καθώς και όλες οι πράξεις αναγκαστικής εκτέλεσης.
Με ανακοίνωσή του, το υπουργείο Δικαιοσύνης δεν δίνει νέα παράταση στην κοινή υπουργική απόφαση, η οποία ανέστειλε πράξεις αναγκαστικής εκτέλεσης αρχικά ως την 30η Σεπτεμβρίου και εν συνεχεία ως την 31η Οκτωβρίου. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη υπουργική απόφαση είχε εκδοθεί στα μέσα Ιουλίου λόγω των περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων.
Έτσι, πρακτικά, ανοίγει ο δρόμος για εξώσεις και κάθε είδους αναγκαστικές εκτελέσεις, ανάμεσά τους και οι πλειστηριασμοί. Ωστόσο, σημειώνεται πως αυτό δεν αφορά την πρώτη κατοικία, που προστατεύεται.
Διαβάστε τι προέβλεπε η κοινή υπουργική απόφαση
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης:
Το υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανακοινώνει ότι δεν παρατείνεται εκ νέου η ισχύς της υπ' αριθμ. 49214/21−7−2015 Κοινής Υπουργικής Απόφασης "Αναστολή πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης, καταβολής δικαστικών παραβόλων, εγγυοδοσιών και χρηματικών ποσών από μετατροπή ποινών" (Β΄ 1525), η οποία έχει ήδη παραταθεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2015 με την υπ' αριθμ. 57384/31−8−2015 όμοια (Β΄ 1867) και στη συνέχεια μέχρι 31 Οκτωβρίου 2015 με την υπ΄ αρ. 70905/29.9.2015 όμοια (Β' 2110).

Από την πλευρά της, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ) σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

"Το Υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να εκδώσει και νέα απόφαση παράτασης της παράλογης τετράμηνης συνολικά, αναστολής εκτέλεσης τελεσίδικων δικαστικών αποφάσεων, η οποία, σε ότι μας αφορά, κάλυπτε αριθμό δύστροπων ενοικιαστών με πολύμηνες οφειλές μισθωμάτων, κατά των οποίων έχουν εκδοθεί και παρέμεναν ανεκτέλεστες δικαστικές αποφάσεις και διαταγές απόδοσης μισθίου".
ΠΗΓΗ:dimokratianews.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply