Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Παυλοπουλος: Τα μεγαλα ιδανικα, οταν εχουν συνεπεις μαχητες δεν πεφτουν
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Το Οχυρό του Ρούπελ επισκέφθηκε ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, για τον τριήμερο εορτασμό της επειτείου του «ΟΧΙ» και τη απελευθέρωσης της πόλης.

«Το Οχυρό του Ρούπελ και η ιστορία του μας διδάσκει ότι τα μεγάλα ιδανικά, όταν έχουν συνεπείς και αποφασισμένους υποστηρικτές και μαχητές, δεν πέφτουν. Κι αυτό το δίδαγμα, το οποίο κάνουν πράξη καθημερινώς οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, αποτελεί, ιδίως υπό τις σημερινές κρίσιμες περιστάσεις, εθνική παρακαταθήκη για όλους τους Έλληνες, και πρωτίστως για όλη την πολιτική ηγεσία του Τόπου» δήλωσε από τον τόπο της ιστορικής μνήμης ο Πρόεδρος.

Τον κ. Παυλόπουλο συνόδευε κατά την επίσκεψή του στο Οχυρό ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και τον υποδέχτηκαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης και ο διοικητής του Γ΄ Σώματος Στρατού Ηλίας Λεοντάρης, του οποίου βίντεο και φωτογραφικό υλικό μπορείτε να δείτε από την
kilkiswebtv.blogspot.gr

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας μετέβη στο χώρο όπου βρίσκεται το Ηρώο των πεσόντων, επιθεώρησε άγημα του στρατού και κατέθεσε στεφάνι. Μετά την κατάθεση στεφανιών μετέβει στο παρατηρητήριο από όπου βλέπει κανείς όλη την περιοχή όπου εξελίχθηκαν τα γεγονότα της 6ης έως και 10ης Απριλίου του 1941

Κατόπιν ο κ. Παυλόπουλος ξεναγήθηκε στις υπόγειες στοές του Οχυρού από τον διοικητή του 10ου Συντ. Πεζικού συνταγματάρχη Ιωάννη Γκουτζουρέλα.

Από το Οχυρό του Ρούπελ, ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναχώρησε για το Ιερό  ησυχαστήριο του Τιμίου Προδρόμου στο Ακριτοχώρι Σερρών, το οποίο βρίσκεται κοντά στο χωριό Βυρώνια. Εκεί οι μοναχές του ετοίμασαν θερμή υποδοχή (όπως θα δείται και στο φωτογραφικό υλικό και βίντεο της kilkiswebtv). Αμέσως οδηγήθηκε στον Ιερό Ναό, όπου εψάλλει δοξολογία για τους ηρωικώς πεσόντες μαζί με τον ΥΠΕΘΑ κ. Καμμένο Παναγιώτη, τον οποίον συνόδευε ο Διοικητής του Γ’ Σ.Σ. Αντιστράτηγος Λεοντάρης Ηλίας. Τέλος μετά από μία ξενάγιση στην Μονή παρατέθηκε γεύμα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλο και στους συνοδεύοντες αυτόν. 

Θεόφιλος Κυριακίδης



Θεόφιλος Κυριακίδης

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply