Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Επικινδυνα «παιχνιδια»
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Επικίνδυνα «παιχνίδια»
Στην «Πρώτη φορά Αριστερά» όλοι έδιναν με βαριά καρδιά ένα άλλοθι. Δεν ήξεραν (δεν ρώταγαν;) τι τους περιμένει και είχαν το περιθώριο στη μικρή έστω ανοχή στο όποιο λάθος. Σήμερα, περίπου 10 μήνες μετά, για τη «δεύτερη φορά Αριστερά κυβέρνηση» δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για το απίστευτο αλαλούμ που επικρατεί καθημερινά σε μικρά και μεγάλα ζητήματα διακυβέρνησης της χώρας. 

Πλέον ξέρουν (οι στελεχάρες του Τσίπρα) και τι έχουν υπογράψει και τι ακριβώς τους ζητούν οι δανειστές-εταίροι. Αρα έπρεπε να έχουν σκεφτεί τις λύσεις σε όσες εκκρεμότητες έχουν - που δεν είναι και λίγες. 

Αντί γι' αυτό η κοινωνία παρακολουθεί παγωμένη ένα σίριαλ δηλώσεων, που η μία αναιρεί την άλλη, και πολιτικά πρόσωπα που άλλα δηλώνουν το πρωί και τα εντελώς αντίθετα το μεσημέρι. Τη μια μέρα καταργούν τον ΦΠΑ, την επόμενη τον επαναφέρουν σε... τρεις ταχύτητες, την ώρα που ισχυρίζονται ότι δεν έχουν βρει ακόμα ισοδύναμα. 

Το ίδιο παιχνίδι παίζουν με το ασφαλιστικό και τις συντάξεις. Αυτή η εικόνα, που παραπέμπει στο μεγάλο μας τσίρκο, δείχνει ακριβώς ότι αυτή η κυβέρνηση έχει ως πολιτικό της ευαγγέλιο το «βλέποντας και κάνοντας» και συνεχίζει να κινείται χωρίς πρόγραμμα, ζαλισμένη, στα προβλήματα που πρέπει να λύσει εδώ και τώρα.
Το χρονοδιάγραμμα είναι ασφυκτικό. Με θλιβερές διαρροές φοβίζουν την κοινωνία και στη συνέχεια την προτρέπουν να νιώθει ευτυχισμένη που της έκοψαν το... ένα πόδι και όχι και τα δύο. Το ίδιο ανεύθυνο παιχνιδάκι που έπαιζε (και το πλήρωσε) και η κυβέρνηση της Ν.Δ.
Θα συνιστούσαμε στον κ. Αλέξη Τσίπρα να μαζέψει -επιτέλους- τους υπουργούς του και να σταματήσουν αυτά τα επικοινωνιακά κόλπα, που ήδη αφαιρούν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. την ελάχιστη περίοδο χάριτος που είχε μπροστά της.

Ας τολμήσουν επιτέλους να κυβερνήσουν με καθαρές θέσεις και προτάσεις και να σταματήσουν να τρελαίνουν τον κόσμο που αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι. Αρκετά προβλήματα έχουν στο κεφάλι τους οι πολίτες, που από το τέλος του μήνα θα πληρώνουν καθημερινά τα υπολείμματα του Μνημονίου 2 και τα νέα χαράτσια του Μνημονίου 3. Δεν χρειάζονται άλλα.
ΠΗΓΗ:dimokratianews.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply