Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ζητάμε να σωθούν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί και μετά τα φροντιστήρια. Κοιτάμε να σώσουμε δομές, οι οποίες αφορούν το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού», δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Σία Αναγνωστοπούλου.
«Σε διαπραγμάτευση, απευθείας με την Κομισιόν, θα τεθεί το ζήτημα του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση», δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και πρόσθεσε: «Σε καλό σημείο βρίσκεται η λειτουργία των σχολείων, καθώς έχουν συμπληρωθεί τα περισσότερα κενά (18.000 με 20.000 αναπληρωτές), ενώ θα δοθεί βάση στα σχολεία των ατόμων με αναπηρία, με μέριμνα για μόνιμο προσωπικό, το οποίο έχει ζητηθεί ως θέμα από το Υπουργείο Οικονομικών. Επιπλέον, ξεκινά άμεσα, η 2η φουρνιά αναπληρωτών για τα μουσικά και καλλιτεχνικά σχολεία».
«Σε ό,τι αφορά τα βιβλία των Θρησκευτικών, θα πρέπει να γίνουν πιο ελκυστικά. Τα οράματα είναι συλλογικά, χρειάζεται διάλογος με τους ανθρώπους που δουλεύουν σε σχολεία και πανεπιστήμια, καθώς και με όλους τους φορείς της εκπαιδευτικής κοινότητας», κατέληξε η κα Αναγνωστοπούλου.
ΠΗΓΗ: newsit.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply