Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Στα «καγκελα» η Νεολαια του ΣΥΡΙΖΑ για τη στρατιωτικη θητεια
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Μείωση απαντούν στα σενάρια μικρής αύξησης της διάρκειάς της
Νέες αντιδράσεις από την εναπομείνασα Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η είδηση για τα σενάρια μικρής αύξησης της στρατιωτικής θητείας που φαίνεται να επεξεργάζεται το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
«Ελπίζουμε ότι η κυβέρνηση δε συζητά τέτοια ενδεχόμενα αλλά κινείται στην εντελώς αντίθετη κατεύθυνση» σημειώνει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι «η στρατιωτική θητεία αποτελεί ένα βάρος δυσβάσταχτο οικονομικά για τους περισσότερους νέους και τις οικογένειές τους η συζήτηση και μόνο για αύξηση της διάρκειας μας προκαλεί προβληματισμό και γεννά σοβαρά ερωτήματα».

«Ο δημόσιος διάλογος που οφείλει να γίνει σχετικά με το ζήτημα της θητείας οφείλει να εκκινεί με δεδομένη την ανάγκη μείωσης της διάρκειας της θητείας και του παράλληλου εκδημοκρατισμού της» σημειώνουν οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας σε αντίθεση με τα σενάρια που επεξεργάζεται το υπουργείο, μείωση της στρατιωτικής θητείας.
ΠΗΓΗ: tsantiri.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply