Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΠΟΛΥΒΟΛΕΙΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


1.- Σοφία Βούλτεψη: «Με τον Μεϊμαράκη πετύχαμε αυτό που ήταν αδιανόητο».  ΤΕΟ: Το ότι χάσατε ήταν πολύ φυσικό και καθόλου αδιανόητο.

2.- Κυριάκος Μητσοτάκης: «Χρειάζεται στοχευμένη περικοπή δημοσίων δαπανών». Και στοχεύετε ακόμη τις συντάξεις;

3.- Απόστολος Τζιτζικώστας: «Αλλάζουμε πρώτα εμείς για να εμπνεύσουμε όλη την χώρα». Θα αλλάξετε; Ποιος θα σας το επιτρέψει; Μήπως τα τζάκια ή τα συμφέροντα;

4.- Παναγιώτης Λαφαζάνης: «Το θέαμα της κυβέρνησης ήταν θλιβερό κατά την συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων». Έτσι σε φάνηκε επειδή το είδες από την τηλεόραση και όχι από μέσα από την Βουλή!

5.- Όλγα Γεροβασίλη (κυβερνητική εκπρόσωπος): «καλά θα ήταν να κάνουμε έναν γόνιμο διάλογο με την αντιπολίτευση». Σωστά το θέτεις το θέμα, αφού δεν μπορείτε μεταξύ σας, ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΛ , να τα βρείτε. 

6.- Νίκος Νικολόπουλος βουλευτής ΑΝΕΛΛ: «Κυριάκο στύψε κανένα λεμόνι αγόρι μου». Νικολάκη γιατί το λές αυτό; Μήπως επειδή σε «πετάξανε» σαν στραγγισμένη λεμονόκουπα; (εκτός κυβερνητικού σχήματος;)

7.- Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, βουλευτής Ν.Δ.: «Η Νέα Δημοκρατία δεν πρέπει να βγει μικρότερη από την εκλογή νέου προέδρου». Μικρότερη δεν ξέρω αν βγει, αλλά κομματιασμένη, σίγουρα.

8.- Άδωνις Γεωργιάδης, βουλευτής Ν.Δ  (καθυστερημένος υποψήφιος πρόεδρος): "Εμένα δεν με θέλει ο Τσίπρας για αντίπαλο". Το καταλάβαμε. Αυτός σε εμπόδισε να φθάσεις εγκαίρως στα γραφεία της Συγγρού! Εκτός κι αν δεν αντέχει τις τσιρίδες σου.
Ρωμηός. 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply