Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Για το ολοκαυτωμα ευθυνονται ολοι!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Είναι μισή αλήθεια, δηλαδή ψέμα, πως η συμφορά που χτύπησε την πατρίδα μας στην Κατοχή οφείλεται στους ναζί. Ολόκληρη η αλήθεια είναι ότι οι Ελληνες υπέστησαν γενοκτονία, ληστεύτηκαν, σκλαβώθηκαν και βασανίστηκαν από τους Γερμανούς.
Σύμπασα η Γερμανία ήταν η αυτουργός του κακουργήματος και δεν έχει δικαιολογίες. Δεν μπορεί να κρύβει τα ματωμένα χέρια της και τα κουφάρια των εκτελεσθέντων πίσω από τη σβάστικα.
Ολοι οι Γερμανοί λάμβαναν μερίδιο από τα κλεμμένα και αυξάνονταν οι μισθοί τους από το πλιάτσικο των κατακτημένων χωρών. Ολοι οι Γερμανοί αισθάνονταν... ασφαλέστεροι, όταν ο επίσημος στρατός αυτής της χώρας με σχέδιο, πρόγραμμα και ακολουθώντας τις διαταγές των επιτελείων ξεπάστρευε ολόκληρα χωριά στην Ελλάδα, ακόμα και με την υποψία αντίστασης.
Τα ντοκουμέντα της Βέρμαχτ, τα οποία έφερε στο φως η«κυριακάτικη δημοκρατία», είναι ανατριχιαστικά και φέρνουν δάκρυα στα μάτια, αλλά και φουσκώνουν με ανήμπορη οργή τα στήθη των Ελλήνων, που άκουσαν από τους γονείς και άλλους εν ζωή προγόνους τους να αφηγούνται τις αγριότητες των Γερμανών στρατιωτών.
«Για κάθε τραυματία Γερμανό να εκτελούνται δέκα Κρητικοί» γράφει μια διαταγή του γερμανικού στρατού, αποτυπωμένη σε μικροφίλμ που αγόρασε η Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού από τις ΗΠΑ. Με τα 162 μικροφίλμ αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας ότι είναι μεγάλο ψεύδος το «αμέτοχον» της Βέρμαχτ στις αγριότητες, στις μαζικές εκτελέσεις, στα βασανιστήρια, στους βιασμούς και στο πλιάτσικο εις βάρος των κατακτημένων χωρών.
Μεταπολεμικά οι Γερμανοί για να ελαφρύνουν το κλίμα παγκόσμιας αγανάκτησης εις βάρος τους αλλά και να νιώσουν οι ίδιοι καλύτερα δεν σταμάτησαν να λένε ότι όλα τα ολοκαυτώματα, τις αγριότητες και τα μαζικά εγκλήματα τα διέπραξαν τα Ες Ες, τα οποία ήταν κομμάτι του εθνικοσοσιαλιστικού σώματος. Τον επίσημο στρατό τους, τη Βέρμαχτ, την αθώωναν από τους ποταμούς των δακρύων και του αδικοχυμένου αίματος.

Κι όμως, έφταιγαν όλοι οι ενήλικοι Γερμανοί! Ενας προς έναν - εκτός από εκείνους που είχαν αποδεδειγμένα αντιστασιακή δράση. Αυτή ήταν κοινωνία τεράτων.
ΠΗΓΗ:dimokratianews.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply