Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Συναντηση Γ. Γεωργαντα με τον Υφυπ. Εσωτερικων Ι. Μπαλαφα
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ο Βουλευτής Κιλκίς κ. Γεώργιος Γεωργαντάς συναντήθηκε σήμερα με τον Υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Ιωάννη Μπαλάφα και του έθεσε δύο ζητήματα. Το πρώτο ζήτημα αφορούσε τα δημοτικά οικόπεδα που παραχωρήθηκαν σύμφωνα με τα Προεδρικά Διατάγματα 76/1985 και 323/1989 και στα οποία οικόπεδα δεν έχουν ανεγερθεί οικίες. 

Ειδικότερα το ζήτημα αφορά οικόπεδα στην παλαιά κοινότητα Μεγάλων Λειβαδίων. Στη συνάντηση συζητήθηκε η δυνατότητα παράτασης της προθεσμίας ανέγερσης οικοδομής, αλλά και η δυνατότητα εξαγοράς των οικοπέδων χωρίς την υποχρέωση ανέγερσης οικοδομής, με την καταβολή ενός εύλογου ποσού. Ο Υφυπουργός τοποθετήθηκε κατ’ αρχήν θετικά επί του θέματος και δεσμεύτηκε να το εξετάσει με τις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση και να απαντήσει άμεσα στο Βουλευτή.

Το δεύτερο θέμα σχετιζόταν με την προτεινόμενη κατάργηση της προαιρετικής εισφοράς 30 λεπτών του ευρώ που καταβάλλουν οι πολιτικοί συνταξιούχοι του Δημοσίου υπέρ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Πολιτικών Συνταξιούχων και των Σωματείων της. Επειδή πρόκειται για προαιρετική και ανταποδοτική εισφορά και όχι για φόρο υπέρ τρίτου είναι επιθυμητή η συνέχιση της εισφοράς και θα πρέπει να αποσυρθεί η πρόταση κατάργησης της.


ΠΗΓΗ: http://gnomikilkis.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply