Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Η απελευθερωση της αναλγησιας!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ο ρυθμός της καταστροφής που πλήττει την Ελλάδα επιταχύνεται. Η κατάσταση επιδεινώνεται ραγδαία και όλα δείχνουν πως οι δυνάμεις που διάκεινται εχθρικά προς τον λαό και την πατρίδα όχι μόνο λειτουργούν ανενόχλητες, αλλά διευκολύνονται κιόλας στο απαίσιο έργο τους από τις αλληλοδιάδοχες κυβερνήσεις.

Χαρακτηριστικό
 παράδειγμα, η είδηση που δημοσίευσε η«δημοκρατία» και η οποία αναφερόταν σε κατασχέσεις καταθέσεων, δεσμεύσεις και πλειστηριασμούς κινητών και ακίνητων περιουσιακών στοιχείων που θα μπορούν πλέον να επιβάλουν εις βάρος των οφειλετών τους το Δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία και οι τράπεζες από την ερχόμενη Δευτέρα!

Το αίτιο
 για την επανέναρξη των πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης είναι ότι «δεν παρατάθηκε περαιτέρω η αναστολή όλων αυτών των πράξεων, η οποία είχε προβλεφθεί λόγω της επιβολής των capital controls. Ετσι εκατομμύρια οφειλέτες μένουν πλέον εκτεθειμένοι απέναντι στον κίνδυνο κατασχέσεων ακινήτων και εισοδημάτων!».

Μπορεί
 το νέο να φαντάζει εξωφρενικό, αλλά είναι ακριβές. Το υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δεν παρέτεινε εκ νέου την κοινή υπουργική απόφαση που ανέστειλε πράξεις αναγκαστικής εκτέλεσης, αρχικά ως την 30ή Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια ως την 31η Οκτωβρίου.
Οι συνέπειες για πολλούς συμπολίτες μας θα είναι εξαιρετικά δυσάρεστες, αφού θα είναι δυνατό να προχωρήσουν οι εξώσεις και οι κάθε είδους αναγκαστικές εκτελέσεις.

Η αδικία
 σε αυτή την υπόθεση είναι τόσο εξόφθαλμη και κατάφωρη, ώστε ουδείς μπορεί να υπερασπιστεί τη μη παράταση της απόφασης για την αναστολή των πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης χωρίς να γελοιοποιηθεί ή να γίνει λαομίσητος.
Πώς είναι δυνατόν να διατηρούνται τα capital controls, οι πολίτες ουσιαστικά να μην έχουν πρόσβαση στα χρήματά τους και ταυτόχρονα να τιμωρούνται επειδή δεν μπορούν να πληρώσουν κάτι;

Με αυτού
 του είδους τις πρακτικές και την αδιαφορία των ιθυνόντων για το αίσθημα δικαιοσύνης το οποίο πρέπει να εμπεδωθεί στην κοινή γνώμη ανοίγεται ο δρόμος που οδηγεί σε δυσάρεστες εξελίξεις.

Δυστυχώς
, ορισμένοι στα λόγια απεύχονται τα χειρότερα και με τις πράξεις τους τα προετοιμάζουν.
ΠΗΓΗ:dimokratianews.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply