Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Ο σκοπός επετεύχθη, καθώς είναι δεδομένο ότι στην εποχή μας δεν είναι απαραίτητη η έναρξη ενός ιμπεριαλιστικού πολέμου προκειμένου να έρθει στο προσκήνιο ο Φασισμός, διότι ο χαρακτήρας και μόνο της παγκόσμιας οικονομίας, στο σύνολό της, με τις νέες μορφές πολέμου που διαθέτει είναι ικανός να εξασφαλίσει την επανεμφάνισή του, ακόμα και με αριστερό προσωπείο.
Η οικονομική κρίση στην οποία σύρθηκε ο πλανήτης, και η ανεπάρκεια αντιμετώπισής της από ένα ανίκανο, άβουλο και δοτό Πολιτικό Σύστημα, δημιούργησε συνθήκες που είναι ικανές, όχι απλά να θρέψουν το σπέρμα του Φασισμού στους κόλπους της κοινωνίας, αλλά να τον αναδείξουν σαν μοναδικό φορέα ελπίδας.
Η Καπιταλιστική τάξη έχοντας τον πλήρη έλεγχο, δημιουργεί συνθήκες στην αγορά κατά το δοκούν. Καταστρέφει και στην συνέχεια επανορθώνει την οικονομία, επεκτείνοντας ταυτόχρονα τα όρια της οικονομικής της κυριαρχίας, ακολουθώντας κατά γράμμα τον κανόνα, καταστροφή και αποκατάσταση είναι ο ιδανικότερος τρόπος άνθησης της κερδοφορίας του κεφαλαίου. 
Στο ενδιάμεσο διάστημα, μεταξύ καταστροφής και αποκατάστασης, το κέρδος μετατρέπεται σε πραγματικές - εμπράγματες αξίες και ταυτόχρονα απαξιώνει και υποδουλώνει την εργασία.
Η χώρα μας είναι ΤΟ παράδειγμα καθώς δομημένη οικονομικά και κοινωνικά κατά τα πρότυπα του "νεοφιλελευθερισμού", δεν καταφέρνει να ομαλοποιηθεί και να ισορροπήσει, ενώ παράλληλα χρησιμοποιείται και ως μηχανισμός απαξίωσης της αριστεράς και κατ' επέκταση της δύναμης της εργασίας.
Αυτό που βιώνει σήμερα ο Λαός ως  καταστροφή, είναι αυτό που με βίαιο τρόπο του πήραν και αποκατάσταση αυτό που του υπόσχονται να του δώσουν εις το διηνεκές. 
Όσο αβύθιστος αποδείχτηκε ο ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ, άλλες τόσες είναι και οι πιθανότητες επαλήθευσης της αποκατάστασης.
Η κρίση της Πολιτικής στο σύνολό της είναι το φυσικό επακόλουθο και πλέον, τίθεται υπό αμφισβήτηση η ικανότητά της να λύνει τα προβλήματα της Κοινωνίας στα πλαίσια της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.
Το διεφθαρμένο Κράτος ως συνήθως στον ρόλο του διαμεσολαβητή των επιδιώξεων της οικονομικής ολιγαρχίας η οποία αδιαφορεί πλήρως για την φθίνουσα πορεία της χώρας, αλλά κρύβεται πίσω από τις ξένες τράπεζες και τις λίστες, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή της επίθεσης και όχι στήριξης της παραπαίουσας Κοινωνίας. 

Αυτό είναι το έδαφος όπου ριζώνει και αναπτύσσεται ο Φασισμός όταν την εξουσία ασκούν αριστερές η δεξιές μαριονέτες και το βέβαιο είναι ότι ο Φασισμός δεν έχει χώρο να αναπτυχθεί στην Ελλάδα γιατί τον κάλυψε ο μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ του ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.
γραφει ο Ασλανίδης Ματθαίος
"Πηγή:neinnewsgr.blogspot.gr"

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply