Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Oι λογιστές της συμφοράς
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Το κράτος είναι δάσκαλος διαφθοράς, παιδαγωγός στην αρπαχτή και καθηγητής κουτοπονηριάς. Οι γονείς που θέλουν να μεγαλώσουν σωστά τα παιδιά τους οφείλουν στα ίδια, στη χώρα και την ανθρωπότητα να προβάλλουν την κρατική πολιτική ως παράδειγμα προς αποφυγή και ως αποτροπαϊό σύμβολο που παραπέμπει στην αντιπνευματικότητα και την ανηθικότητα.

Δεν μπορούν
 να γραφτούν ηπιότερα λόγια για την ανήκουστη απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού να κάνει τερατώδεις αυξήσεις στα εισιτήρια για τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία. Η «δημοκρατία» έγραψε σχετικά με το θέμα ότι έρχονται «αυξήσεις-φωτιά (που ξεπερνούν το 200% και σε πολλές περιπτώσεις φτάνουν και το 400%) οι οποίες θα ισχύσουν από την 1η Ιανουαρίου του 2016 στις τιμές των εισιτηρίων για τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία της Ελλάδας, με το εισιτήριο για τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης να εκτοξεύεται στα 20 ευρώ (από τα 12 που ισχύει σήμερα!)».

Επιπλέον,
 το χρηματικό αντίτιμο που θα πρέπει να πληρώσει κανείς -σε λίγους μήνες- για να περάσει τις πύλες του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου «θα είναι 10 ευρώ (από 7 που είναι σήμερα), ενώ στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο το εισιτήριο διπλασιάζεται, από τα 4 στα 8 ευρώ!».

Εγινε,
 άραγε, τόσο θεαματικά μεγάλη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στα μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους, ώστε να δικαιολογούνται οι παρανοϊκές αυξήσεις; Δίδονται εξελιγμένοι ηλεκτρονικοί οδηγοί των εκθεμάτων; Καθιερώθηκε δωρεάν ξενάγηση στα σημεία ενδιαφέροντος; Οχι, βέβαια. Απλά, ορισμένοι, ως λογιστές της συμφοράς, είδαν ότι τους έλειπε ένα ποσό και αποφάσισαν να το αφαιρέσουν από τους Ελληνες που ενδιαφέρονται για την πολιτιστική κληρονομιά τους και από τους ξένους οι οποίοι αγαπούν τη χώρα μας. Αυτοί που δεν δίνουν σεντ για τις πνευματικές παρακαταθήκες του Ελληνισμού δεν πλήττονται στο ελάχιστο από τις αυξήσεις.

Με την
 απαράδεκτη και τριτοκοσμική νοοτροπία τους, οι επικεφαλής του υπουργείου Πολιτισμού θίγουν τη σχέση της Ελλάδας με εκείνους που νοιάζονται για αυτήν.

Χάνεται
 ανεκτίμητο συναισθηματικό κεφάλαιο για τη χώρα...
 ΠΗΓΗ: Εφ. δημοκρατία

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply