Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » O θανατος του ασφαλιστικου εχει σφραγιδα Τσιπρα
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Η επικοινωνιακή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ  φαίνεται ότι δεν πείθει κανέναν, καθώς η προσπάθεια της κυβέρνησης να πείσει ότι ο Κατρούγκαλος αντιμετώπισε δυσκολίες στην Κουμουνδούρου, όπου κλήθηκε για να παρουσιάσει στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος τον "οδικό χάρτη" προς την άμεση μεταρρύθμιση του Ασφαλιστικού, έπεσε στο κενό καθώς όλοι γνωρίζουν ότι το κόμμα και τα όργανά του είναι διακοσμητικά στοιχεία αφού το κόμμα έχει μετατραπεί σε «Αλέξη Τσίπρα»


Με τις εντολές Τσίπρα γίνονται όλα και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε, άρα ο θάνατος του ασφαλιστικού τον οποίο η κυβέρνηση καλείται να ολοκληρώσει το συντομότερο, έχει σφραγίδα Τσίπρα και όλα τα άλλα περί δακρύων είναι κάτι ανάλογο με το …Θέλει η πο@τ@να να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.
Για να δίνουν ελπίδα στο λαό, ότι μπορεί κάτι διαφορετικό να γίνει, αφήνουν να διαρρεύσει ότι κάποια στελέχη του κόμματος τάσσονται υπέρ της "ακινησίας" στην παρούσα φάση.
Ο Κατρούγκαλος, παρουσίασε τη δεινή κατάσταση στην οποία, εσκεμμένα έφεραν το ασφαλιστικό, και αντί να πει την αλήθεια για τους λόγους της κατάρρευσης, ότι δηλαδή καταλήστευσαν τα ταμεία, επικαλέστηκε  λόγους απομείωσης των αποθεματικών των Ταμείων αλλά και της ανεργίας, επιχειρώντας να εξηγήσει ότι επιδίωξη της κυβέρνησης είναι να διασφαλίσει τη βιωσιμότητα του συστήματος όχι μέσα από οριζόντιες μειώσεις αλλά από εξορθολογισμό με προστασία των χαμηλότερων συντάξεων. 
Για τα δομημένα ομόλογα και τον τρόπο με τον οποίο έφαγαν τα λεφτά των ταμείων, ο υπουργός κάλυψε πλήρως δια της σιωπής του , το ένοχο πολιτικό σύστημα.
Ο Κατρούγκαλος εφαρμόζοντας πλήρως τις οδηγίες -απαιτήσεις αυτών που έφαγαν τα λεφτά των ταμείων πέταξε την φλούδα της εθνικής σύνταξης των 384 €!!!
Όταν κάποιοι μιλούσαν για Βουλγαροποίηση της Ελλάδας τους έλεγαν…ψεκασμένους, όμως αυτός είναι ο στόχος και αυτό που κάνει ο Αλέξης Τσίπρας είναι η συνέχιση της πολιτικής των δανειστών, την οποία δεν μπορούσε πλέον να εφαρμόσει ο Αντώνης Σαμαράς.
Το τμήμα εργατικής πολιτικής που μετείχε στην συνεδρίαση έμεινε άφωνο ,καθώς τα μέλη του είναι άτομα του ξεπουλημένου, προ πολλού, συνδικαλιστικού χώρου. 
Η Κουμουνδούρου αφήνει να διαρρεύσει ότι στελέχη του κόμματος ζήτησαν το λόγο από τον υπουργό εργασίας για τους "δράκους" που περιείχε η πρόταση σοφών, με την οποία διαφώνησαν αρκετοί υπουργοί ενώ και ο ίδιος ο πρωθυπουργός εξήγησε ότι δεν είναι δεσμευτική για την κυβέρνηση.

Παπαρολογίες για τα μάτια του κόσμου όλα αυτά, όπως επίσης και κάποιες διαρροές που θέλουν την ομάδα των 53 να μην καλοβλέπει όσα επιβάλλονται από τους δανειστές.


Ας μην ξεχνάμε ότι όλοι αυτοί είναι φερέφωνα του Τσίπρα, άνθρωποι χωρίς δυνατότητα αντίσασης και ...«παρτάκηδες» που θρέφονται από το σύστημα, φορώντας το ταμπελάκι «αριστερός».

ΠΗΓΗ:http://neinnewsgr.blogspot.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply