Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΒΡΕΘΗΚΑΝ 153 ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΨΓΦΙΣΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Βρέθηκαν οι 153 αριστεροί οι οποίοι ψήφισαν το νομοσχέδιο της ντροπής υπηρετώντας τους δανειστές και τον πρωθυπουργό των πλειστηριασμών.

Να τους θυμάστε γιατί κάποια στιγμή αυτά τα κοράκια θα ζητήσουν την ψήφο σας.


Οι επαγγελματίες βουλευτές φορώντας την κονκάρδα της αριστεράς, έχοντας και την υποστήριξη των μεταγραφών των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ συντάχθηκαν αποδεικνύοντας ότι η δημοκρατία κινδυνεύει ποιο πολύ από αυτούς που την επικαλούνται περισσότερο.
Διαγράφηκαν ο Στάθης Παναγούλης από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Νίκος Νικολόπουλος από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Συγκεκριμένα ο Στ. Παναγούλης απουσίασε εκφράζοντας την διαφωνία του, με αποτέλεσμα να τον διαγράψει ο Αλέξης Τσίπρας από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ από τους Ανεξάρτητους Έλληνες καταψήφισε ο Νίκος Νικολόπουλος με αποτέλεσμα να τον διαγράψει ο Πάνος Καμμένος από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.
Συνολικά υπέρ ψήφισαν 153, ενώ απουσίασαν πολλοί βουλευτές της ΝΔ, που βρίσκονταν στην ομιλία Μεϊμαράκη. Οι βουλευτές απέστειλαν επιστολική ψήφο που δεν προσμετράται.
Επί της αρχής υπερψήφισαν το νομοσχέδιο ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ενώ καταψήφισαν ΝΔ, Χρυσή Αυγή, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης καταψήφισαν και τα άρθρα εκτός από τα άρθρο 1 που ψήφισαν το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, τα άρθρα 11 και 16 που τα ψήφισε το Ποτάμι και το άρθρο 18 που το ψήφισε το ΠΑΣΟΚ.
ΠΗΓΗ:neinnewsgr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply