Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Ο Γ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ ΤΗΝ Ν.Δ. ΣΤΗΝ 3η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


«3η Τακτική Συνέλευση της Ενώσεως Περιφερειών Ελλάδας»

Την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε  στην Λευκάδα η 3η Τακτική Συνέλευση της Ενώσεως Περιφερειών Ελλάδας. Τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννη Πλακιωτάκη εκπροσώπησε ο Βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς με την ιδιότητά του ως Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας.
Κατά το σύντομο χαιρετισμό του ο Βουλευτής επισήμανε την ανάγκη θεσμοθέτησης συγκεκριμένου πλαισίου για τις δράσεις των Περιφερειών αλλά και των Δήμων στο προσφυγικό ζήτημα. Ειδικότερα όπως είπε ο κ.Γεωργαντάς :  «δεν πρέπει να περιοριστούν οι Δήμοι και οι Περιφέρειες σε ρόλο επικουρικό της δράσης των ΜΚΟ αλλά πρέπει οι ΜΚΟ  να συνδράμουν στο έργο των Περιφερειών και των Δήμων».
Τόνισε επίσης ότι για τα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ είναι απαραίτητο να υπάρξει ειλικρινής συνεργασία ανάμεσα στις Περιφέρειες και την Κεντρική Διοίκηση έτσι ώστε να αξιοποιηθούν στο έπακρο οι δυνατότητες που προβλέπονται.



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply