Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΖΩΗ : ΔΕΙΛΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ - ΛΥΣΑΞΕ Ο ΒΟΥΤΣΗΣ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΡΕΟΥΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Φαρμακερά βέλη με στόχο τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Βούτση εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Η πρώην πρόεδρος της Βουλής κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για δειλία και τον κ. Βούτση ότι «έθαψε» την Επιτροπή για το χρέος, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ.
«Ο πρωθυπουργός αναζητεί συνενοχή και φύλλο συκής», ήταν το πρώτο σχόλιο της κ. Κωνσταντοπούλου, ζητώντας να δημοσιευθούν τα πρακτικά του χθεσινού συμβουλίου πολιτικών αρχηγών.
Ακόμη, αναφέρθηκε εκτενώς στην Επιτροπή για το χρέος. «Στην πολιτική όπως και στην ζωή πρέπει να υπάρχει ειλικρίνεια. Αν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Βούτσης έχουν οποιαδήποτε αντίρρηση στην Επιτροπή για το χρέος, τότε πεδίον δόξης λαμπρόν να τις διατυπώσουν. Αντίλογος δεν έχει διατυπωθεί από κανέναν. Στην έναρξη των εργασιών ήταν παρών και ο νυν πρόεδρος της Βουλής. Στην ανακοίνωση των πορισμάτων της Επιτροπής ήταν παρών και ο πρωθυπουργός. Δεν έχει εξηγήσει ακόμη γιατί τα παραμέρισε και έφερε το χειρότερο μνημόνιο. Δεν έχει απαντήσει γιατί τα θάβει. Δεν έχει απαντήσει γιατί με δειλό τρόπο προσπαθεί μέσω του Προέδρου της Βουλής να απαξιώσει την Επιτροπή», είπε η κ. Κωνσταντοπούλου διερωτώμενη γιατί ο κ. Τσίπρας δεν χρησιμοποίησε τα πορίσματα της Επιτροπής, παρότι μία εβδομάδα αργότερα το ΔΝΤ παραδέχθηκε ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο. «Ο κ. Τσίπρας υπογράφει συμφωνίες αποδεχόμενος ότι το χρέος είναι βιώσιμο κι αυτές είναι εγκληματικές επιλογές», τόνισε.
Ιδιαίτερα επικριτική ήταν όμως και με τον κ. Βούτση, κατηγορώντας τον ότι η πρώτη του κίνηση ήταν να «κατεβάσει» τα πορίσματα από την ιστοσελίδα της Βουλής. «Ο κ. Βούτσης λύσσαξε να θάψει την Επιτροπή, θέλησε να κάνει έξωση στην Επιτροπή και η τρίτη πράξη του έργου που ανέβασε ήταν να λήξει τις εργασίες των εργασιών της Επιτροπής νωρίτερα από ό,τι έπρεπε. Πρέπει οι δημοσιογράφοι να ρωτήσουν τον κ. Τσίπρα γιατί θάβονται τα πορίσματα. Τα πορίσματα δεν εξυπηρετούν πια μια κυβέρνηση παραδομένη στους δανειστές. Το χρέος είναι που επιβάλλει, επειδή το αποδέχονται, να μειώνουν μισθούς και συντάξεις, να χαρίζουν τις τράπεζες», είπε ακόμη.

Στην ίδια συνέντευξη, η κ. Κωνσταντοπούλου έδωσε... συγχαρητήρια στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί πέτυχε τη μεγαλύτερη αποχή σε εκλογές, ενώ κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι εξαπάτησε τον λαό.
¨ΠΗΓΗ: iefimerida.gr¨

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply