Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Ο ΦΡΑΧΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΕΤΑΜΕΝΟ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Η  κατάσταση στην Ειδομένη, στα σύνορα με τα Σκόπια έπειτα από τα επεισόδια που ξέσπασαν ανάμεσα στις αντίπαλες ομάδες των μεταναστών όπου χρειάστηκαν οι δυνάμεις της αστυνομίας για την επιβολή της τάξης, αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό  ενός  μετανάστη. 
Βλέποντας τον τραυματισμένο οι άλλοι πρόσφυγες άρχισαν να πετούν πέτρες στις δυνάμεις της αστυνομίας. Περίπου 18 αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά και χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο προκειμένου να τους προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.
Πολλοί από τους πρόσφυγες παραμένουν στο σημείο τις τελευταίες 10 ημέρες  και ευτυχώς που οι καιρικές συνθήκες ακόμη είναι υποφερτές και αντιμετωπίζονται.
Το πρόβλημα έχει γίνει πολύ επικίνδυνο για του κατοίκους της Ειδομένης που πολλοί από αυτούς σκέφτονται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, διότι ο φόβος από τους λαθρομετανάστες και όχι από του πρόσφυγες, είναι εξαιρετικά μεγάλος.
Χθες το βράδυ παρακολουθούσα τον Δήμαρχο Παιονίας κ. Γκουντενούδη. Μόνο δεν τον είδα να κλαίει από τα συνεχή τηλεφωνήματα του δεχόταν από την Ειδομένη. Μονολογούσε και έλεγε: τελείωσε και ο φράκτης, αυτοί οι άνθρωποι που θα πάνε; Οι κάτοικοι της Ειδομένης τι θα γίνουν;
Ως τόσο κάποια ΜΜΕ και ομάδες «πονόψυχων» βλέπουν και γράφουν από τον καναπέ του σπιτιού τους, που ανάθεμά με αν ξέρουν προς τα πού πέφτει η Ειδομένη!

Επίσης, άτυχος 24χρονος, χτυπήθηκε από το ρεύμα όταν ανέβηκε σε  κολώνα προκειμένου να δει τι γίνεται στη γραμμή των συνόρων και στο σημείο, όπου κατασκευαζόταν το ειδικό συρματόπλεγμα.

Η kilkiswebtv έχει δική της άποψη, μια και πολύ συχνά, 2-3 φορές την εβδομάδα βρίσκετε στην Ειδομένη.


kilkiswebtv

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply