Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΟΛΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Με «γαλλικά» φέρεται να απάντησε ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ στην πρόταση του ανθυποψηφίου του να παραιτηθεί 

Την παραίτηση Μεϊμαράκη ζήτησε και ο Τζιτζικώστας για «τα αδιανόητα πράγματα που προσέβαλαν την παράταξη» 

- Άδωνις: Πλανώνται πλάνην οικτράν όσοι πιστεύουν ότι θα διαλύσουν τη ΝΔ

 Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ζήτησε από τον κ. Μεϊμαράκη να παραιτηθεί όχι μόνο από μεταβατικός πρόεδρος αλλά και από υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος
Όταν ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ άκουσε το αίτημα του κ. Μητσοτάκη εξερράγη καθώς, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πήρε και τόσο καλά τα όσα άκουσε από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής. Κατά τις ίδιες πληροφορίες η απάντηση του κ. Μεϊμαράκη συνοδεύθηκε και από «γαλλικά» σε έντονο ύφος.
Ευθύνες, ωστόσο, καταλογίζονται από τους ανθυποψηφίους του και στον «μεταβατικό» πρόεδρο κ. Μεϊμαράκη, ο οποίος επικρίνεται ότι από τον Ιούλιο που είναι στο τιμόνι του κόμματος «δεν λειτούργησε ως πρόεδρος αλλά ως υποψήφιος που το μόνο για τι οποίο ενδιαφερόταν ήταν να χρησιμοποιήσει τον κομματικό μηχανισμό για την εκλογή του».

Ήδη, με ευθύ τρόπο οι Απόστολος Τζιτζικώστας και Κυριάκος Μητσοτάκης και με έμμεσο ο Άδωνις Γεωργιάδης εγείρουν ζήτημα παραίτησης και του κ. Μεϊμαράκη. Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης πρότεινε να αναλάβει μεταβατική πρόεδρος η πρώην υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου, κάτι που το απορρίπτουν ασυζητητί από το επιτελείο του νυν προέδρου. 
ΠΗΓΗ:.protothema.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply