Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗ ΣΕ ΘΗΡΙΔΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Κομπανιέρο Πιτσιρίκο,
Τελικά ο Τσίπρας θα συγκαλέσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών μετά την επιστροφή του από τη Ρώμη, όπου και τελειώνει η παγκόσμια περιοδεία για την εξάπλωση της Ιουλιανής Επανάστασης.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Νέα Δημοκρατία δεν θα συμμετάσχει στο συμβούλιο ως κόμμα, αλλά ως η νέα συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς μετά τη φυγή των Λαφαζάνηδων, δημιουργήθηκε ένα έλλειμμα δημοκρατίας στο κόμμα.
Για να το πούμε πιο ξεκάθαρα, έμειναν όλοι οι νενέκοι στην Κουμουνδούρου, οπότε ήταν αναγκαία η μεταγραφή νέων αντιμνημονιακών, όπως αυτοί της Νέας Δημοκρατίας που έσκισαν όλα τα μνημόνια που βρέθηκαν στο διάβα τους.
Ουσιαστικά, ο ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί ένα νέο ΕΑΜ, ενώνοντας τα πιο υγιή κομμάτια της Αριστεράς και της Δεξιάς, για να σώσει τον τόπο από το Τρίτο Μνημόνιο που αυτός ψήφισε.
Μάλιστα η σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών είναι η δεύτερη σε 6 μήνες· η πρώτη ήταν λίγο μετά το δημοψήφισμα και πριν τη σκληρή διαπραγμάτευση στις Βρυξέλλες που ακολούθησε.
“Οπως και τότε, έτσι και τώρα, δεν πρόκειται ποτέ να μάθουμε τι συζητήθηκε μεταξύ των πολιτικών αρχηγών και πόσα νέα κομμάτια της χώρας παραδόθηκαν στους δανειστές· πάντα για το καλό μας γίνεται αυτό, καθώς η άγνοια είναι ευτυχία.
Στο πρώτο συμβούλιο, το θέμα συζήτησης ήταν η εξεύρεση μιας βιώσιμης λύσης που θα σέβεται την ετυμηγορία του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα και όλοι ξέρουμε τι ήρθε αντ” αυτής.
Στο δεύτερο συμβούλιο, το θέμα συζήτησης θα είναι η μεγάλη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού, με απώτερο σκοπό την ευημερία των συνταξιούχων και τον σεβασμό των εργαζομένων… έλα, δεν θέλει και πολύ μυαλό τι θα έρθει αντ” αυτών.
Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν ετοιμάζεται να δημιουργήσει ένα ενιαίο μέτωπο για να βγει η χώρα από τα μνημόνια, ενώνοντας όλες τις αντιμνημονιακές δυνάμεις του τόπου.
Για να σηματοδοτήσει αυτή την νέα στροφή… εεε την επαναστατική ιδέα ήθελα να πω, θα μετονομαστεί σε ΘΗΡΙΔΑ.
Θεοσεβούμενη Ηγεμονική Ριζοσπαστική και νεοΔημοκρατική Αριστερά.
Ενώνει σε μια κοινή στέγη, την Εκκλησία που έμεινε ορφανή μετά τη διάσπαση από το κράτος, τη ΔΗΜΑΡ που μπερδεύτηκε και συνεργάστηκε με το παλιό ΠΑΣΟΚ, τη Νέα Δημοκρατία που έχει μείνει ακέφαλη, αλλά όχι το Ποτάμι καθώς αρνούμαστε να συνεργαστούμε με τους ολιγάρχες, τους οποίους και θα τσακίσουμε αμέσως μετά τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες.
Επίσης το νέο όνομα θα διαβάζεται με δυο διαφορετικους τρόπους:
> Θήριδα, για να παραπέμπει στο νέο μεγάλο συνασπισμό της Πορτογαλίας και φυσικά στο αδερφό κόμμα Podemos, που θα μεταδώσουν σύντομα τα ιδεώδη του σοσιαλισμού στην Ιβηρική Χερσόνησο.
> Θηρίδα, αφενός γιατί οι θυρίδες εμπνέουν ασφάλεια και αφετέρου γιατί οι τράπεζες έχουν ουσιαστικά εθνικοποιηθεί μετά από τόσα δις που τους έχουμε χαρίσει και ειδικότερα με τα χιλιάδες ακίνητα που θα περιέλθουν στον έλεγχο των τραπεζών (δηλαδή του δημοσίου), μα για να προστατευθούν από τους τοκογλύφους.
Το νέο κεντρικό σύνθημα του ΘΗΡΙΔΑ θα είναι: «Μαζί για μια Ελλάδα που αγαπάμε, σε μια Ευρώπη που θέλουμε», το οποίο ξεστόμιζε κάποτε ο μακρινός πατέρας Ανδρέας Παπανδρέου.
Τέλος, ο Αλέξης θα πάρει μια ειδική ορμόνη για να φουντώσουν τα φρύδια του και τα καρύδια του, ώστε να μοιάζει περισσότερο και στον μέγα Εθνάρχη μας και ιδρυτή της νέας συνιστώσας του κόμματος ΝΔ, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον οποίον εμπλέκει η CIA ως συνεργάτη των ναζί σε έγγραφο-φωτιά, ώστε να τον εκδικηθεί για την αγωνιστική δράση του από το Παρίσι, ενάντια στην αμερικανόφερτη χούντα του 1967.
Τέλος θα προστεθεί και μια καφέ σημαία στο σήμα του κόμματος προς τιμήν όλων των σκατών που συγκεντρώθηκαν για να σώσουν τη χώρα.
Εμπρός Αλέξη, για μια Ελλάδα νέα με τα ίδια υλικά.
Πάντως, αγόρι μου δεν είσαι εσύ ο μ@λάκας της υπόθεσης (με το παρντόν).
Με εκτίμηση

Άρης

"ΠΗΓΗ: http://pitsirikos.net/"

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply