Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΕΡΑ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Τσίπρα κράτα γερά την διαπραγμάτευση. Πάνω από όλα το Ευρώ και οι υποσχέσεις στους τοκογλύφους ότι θα τηρήσεις τις δεσμεύσεις σου.
Τις δεσμεύσεις στο λαό μην τις δίνεις σημασία, τον λαό ξέρουμε που τον έχεις γραμμένο.
Μία σημείωση: Ο πρόεδρος του Κοινωνικού Τομέα του δήμου Πατρέων Θόδωρος Τουλγαρίδης παρουσίασε στο patrastimes.gr στοιχεία από πρόσφατη έρευνα τα οποία καταδεικνύουν την απόλυτη φτώχεια που αντιμετωπίζουν πολλές οικογένειες στην Πάτρα.Ο συνολικός αριθμός μαθητών που αντιμετωπίζει αυτή την οικτρή κατάσταση ανέρχεται στους 1050 ενώ δεν έλειψαν και περιπτώσεις λιποθυμιών στα σχολεία από παιδιά που δε είχαν φάει για ημέρες.Ο δήμος απέστειλε κοινωνικούς λειτουργούς σε αυτά τα παιδιά καθώς βρίσκονται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση ενώ ταυτόχρονα ανακοίνωσε πως θα συνδράμει με τρόφιμα μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου αυτές τις οικογένειες.
Εσύ τι δουλειά σου για να είναι απόλυτα βέβαιο ότι το ρόλο που ανέλαβες, να απαξιωθεί πλήρως η αριστερά, θα τον φέρεις εις πέρας.


Κουράγιο άσε τον λαό να σε λέει μ@λ@@α και τσ@γ@@@ι εσύ κράτα γερά.
ΠΗΓΗ: neinnewsgr.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply