Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΘΕΜΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Ι. ΛΙΝΑΡΔΑΚΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Η ΓΣΕΕ έβγαλε απεργία για τις 03 Δεκεμβρίου 2015 και νομίζω ότι η ΑΔΕΔΥ θα ακολουθήσει στην ημερομηνία αυτή.
Μετά την εξέλιξη αυτή οι Γενικές Συνελεύσεις θα πάρουν χαρακτήρα ενημέρωσης και οργάνωσης του αγώνα, καθώς δεν θα υπάρχει και εισήγηση από τις παρατάξεις που τις αποφάσισαν.
Υπάρχει πρόβλημα επίσης και με τη Γενική Συνέλευση των Προέδρων καθώς την αποφάσισαν για τις 05 Δεκεμβρίου 2015 (ημερομηνία μετά την απεργία)!!!.
Γενικές Συνελεύσεις χωρίς καμία εισήγηση (έτσι κουβέντα να γίνεται)!!! Και Γενική Συνέλευση των Προέδρων μετά την απεργία χωρίς να έχει τίποτα να ψηφίσει αφού δεν θα υπάρχει πλαίσιο και πρόγραμμα που να έχει ψηφίσει στις Γενικές Συνελεύσεις που θα έχουν γίνει πριν την απεργία!!!
Το απόλυτο μπάχαλο και αυτές οι παρατάξεις θέλουν αν λένε ότι αυτά τα κάνουν προς το συμφέρον των συναδέλφων. Ποιών συναδέλφων που μας έχουν γυρίσει την πλάτη και κάνουμε Γενικές Συνελεύσεις με 3 και 10 άτομα. Ούτε διευρυμένα Διοικητικά Συμβούλια δεν τα λες!!!
Ο απόλυτος εκφυλισμός του Συνδικαλιστικού Κινήματος. Με τεράστιες ευθύνες στις παρατάξεις του μπάχαλου ΣΥΝΕΚ, Παρεμβάσεις και ΠΑΜΕ (οι τελευταίοι τουλάχιστον το λένε καθαρά ότι δεν εκπροσωπούν καμία ΕΛΜΕ και Ομοσπονδία παρά μόνο το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ).

M.Sc., Ιωάννης Κ. Λιναρδάκης,
Υπεύθυνος Γραφείου Καινοτόμων Σχολικών Δραστηριοτήτων,
Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς,

Αν. Αιρετός ΠΥΣΔΕ Κιλκίς.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply