Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ 'ΜΠΟΖΟΥΚΙ" ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Πριν από λίγες ημέρες ο πρωθυπουργός  ζήτησε και συγκλήθηκε το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της «Δημοκρατίας». (Νομίζω πως δεν χρειάζεται διευκρίνιση  για το Δημοκρατίας αλά καρτ). Θα συζητούσαν για το μεταναστευτικό, για το ασφαλιστικό και για την αναθεώρηση του Συντάγματος.
Η συζήτησε είχε το τραγικό τέλος της ασυνεννοησίας όπως περιμέναμε όλοι. Ο ένας έπαιζε με το κινητό του, ο άλλος με το αυτό του και πάει λέγοντας.
Ας ξεκινήσω από το τελευταίο. Αναθεώρηση Συντάγματος. Η μόνη αναθεώρηση είναι αυτή που πρέπει να ξαναγραφεί με κεφαλαία γράμματα: ‘’ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΩΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ¨.  Ούτε και σε αυτό μπόρεσαν να συνεννοηθούν!!
Συνεννόηση για το προσφυγικό.  Εδώ που τα λέμε, το προσφυγικό έτσι και εκεί που έφθασε δεν νομίζω να υπάρξει λύση. 
Πρώτον θα θιγούν κάποια συμφέροντα.
 Δεύτερο θα χαλάσει η σούπα του φθηνού εργατικού δυναμικού, Τρίτον θέλουν την πολυπολιτισμικότητα μεταξύ δύο διαφορετικών κόσμων, 
 τέταρτον  πολλές ΜΚΟ θα μείνουν χωρίς δουλειά (αλήθεια από πού εξοικονομούν πόρους;) κ.λ.π.   κ.λ.π.

Άφησα τελευταίο το ασφαλιστικό, για να σας θυμίσω τι έλεγε κατά τα άλλα το μορφόπαιδο. 
Είχε πει για τις Συντάξεις: «Έχουμε ήδη δεσμευτεί για σταδιακή αποκατάσταση των χαμηλών συντάξεων. Σήμερα δεσμευόμαστε για ένα μέτρο που στόχο έχει μόνον την αποκατάσταση των πληγέντων από το μνημόνιο! Αλλά και να προκαλέσει ένα θετικό σοκ για την ενίσχυση της ζήτησης(;)   Αποκαθιστούμε αμέσως το δώρο των Χριστουγέννων, ως 13η σύνταξη σε 1.262.920 συνταξιούχους (προσέξτε το νούμερο. Ούτε ένας λιγότερος ούτε ένας παραπάνω). που λαμβάνουν σύνταξη έως 700 ευρώ. Είναι το πρώτο βήμα για την πλήρη αποκατάσταση της 13ης σύνταξης και του 13ου μισθού σε ΟΛΟΥΣ, σταδιακά».

Σε συνέδριο των εργαζομένων στο ΙΚΑ στην Θεσσαλονίκη τόνισε:
«Θέτουμε ως στόχο το ΦΡΕΝΟ στις μειώσεις των συντάξεων, κύριων και επικουρικών και βεβαίως ανάλογα με την πορεία της οικονομίας, την σταδιακή αποκατάστασή τους, με βάση τους ρυθμούς ανάκαμψης της οικονομίας, ξεκινώντας  πρώτα απ’  όλα από τους πιο αδύναμους, δηλαδή την αύξηση της κατώτερης σύνταξης»

Για το όρια ηλικίας δήλωσε:
«Δεν αντιμετωπίζεται το Ασφαλιστικό πρόβλημα με διαρκείς μεταρρυθμίσεις και αλλαγές σε παραμέτρους, όπως τα όρια ηλικίας».

Κύριε Τσίπρα υπάρχει κάποιος που δεν συμφωνεί με όσα εσύ εξήγγειλες και με αυτές τις εξαγγελίες πήρες την ψήφο μας;

Κύριε Τσίπρα όταν τα έλεγες αυτά δεν αναλογιζόσουν τις ευθύνες σου απέναντι στους Έλληνες;

Μήπως πριν ξεκινήσετε το Συμβούλιο αρχηγών έπρεπε πρώτα να ζητήσεις συγγνώμη τόσο από τον λαό όσο και από αυτούς που μας κυβερνούσαν και μετά να πήγαινες σε συζήτηση;
Έστω μία συγγνώμη, διότι με καινούρια ψέμματα δεν σβήνονται τα προηγούμενα και ούτε αποτελούν λύση.

Και να θυμάστε κύριε Πρωθυπουργέ: Το μεγάλο εμπόδιο για την συνεννόηση ήταν τα ψέμματα που είπατε πριν από τις εκλογές!


kilkiswebtv

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply