Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ Ν.Δ.: ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Μετά το φιάσκο και την αναβολή των εκλογών για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΔ, βγήκαν τα μαχαίρια από τους τέσσερις υποψήφιους με τα εσωκομματικά στρατόπεδα να αλληλοκατηγορούνται και την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) να ρίχνει την ευθύνη στην εταιρεία που είχε αναλάβει το τεχνικό μέρος της διαδικασίας.
Οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Απόστολος Τζιτζικώστας με επίσημες δηλώσεις τους επέρριψαν ευθύνες στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και ζήτησαν την αποχώρησή του από τη θέση  του μεταβατικού προέδρου. Μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης πρότεινε για μεταβατική πρόεδρο της ΝΔ τη Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία από την πλευρά της δήλωσε πως «αν συμφωνήσουν οι υποψήφιοι θα βοηθούσε ευχαρίστως τη διαδικασία». «Η ΝΔ έχει πρόεδρο» απαντούν συνεργάτες του Ευάγγελου Μεϊμαράκη.
Μάλιστα η πλευρά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη πέρασε στην αντεπίθεση, με τον εκπρόσωπό του στην ΚΕΦΕ Θεόδωρο Αμπατζόγλου να αναφέρει σε δημοσιογράφους πως σε μερικές περιοχές με πρωτοβουλία των τοπικών εφορευτικών επιτροπών είχε ξεκινήσει χειρόγραφη διαδικασία. Σημειώνεται πως ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης από την αρχή είχε εκφράσει τη διαφωνία του στο ενδεχόμενο να προχωρήσει η διαδικασία με χειρόγραφη καταγραφή. Σχετικά με την εταιρεία ανέφερε πως «αυτή διορίστηκε από κάποιους κυρίους και μας έφερε εδώ ώστε να μη γίνουν εκλογές. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του».
Ο κ. Αμπατζόγλου έδωσε στη δημοσιότητα καταμέτρηση των ψήφων μέχρι τη στιγμή που οριστικά αποφασίστηκε η αναβολή της διαδικασίας. Συγκεκριμένα έδωσε τα εξης τμήματα με τον αντίστοιχο αριθμό ψήφων άνα υποψήφιο:
·        Λαγκαδάς: Μεϊμαράκης 33, Τζιτζικώστας 15, Γεωργιάδης 7, Μητσοτάκης 2
·        Ανδραβίδα: Μεϊμαράκης 33, Γεωργιάδης 2
·        Κύθηρα: Μεϊμαράκης 10, Μητσοτάκης 4, Γεωργιάδης 1, Τζιτζικώστας
·        Δερβένι: Μεϊμαράκης 9, Τζιτζικώστας 3, Γεωργιάδης 1, Μητσοτάκης 1
·        Πεντέλη; Μεϊμαράκης 39, Μητσοτάκης 21, Γεωργιάδης 9, Τζιτζικώστας 1
Μερική διαφοροποίηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Απόστολο Τζιτζικώστα υπήρχε σχετικά με τις ευθύνες της ΚΕΦΕ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατονόμασε ως μόνο υπεύθυνο τον Ανδρέα Παπαμιμίκο, τον πρόεδρο της ΚΕΦΕ, ζητώντας την παραίτησή του, ενώ ο Απόστολος Τζιτζικώστας, που είχε την στήριξη του Ανδρέα Παπαμιμίκου στις εσωκομματικές εκλογές, απέφυγε να αναφερθεί σε πρόσωπα, ζητώντας την παραίτηση όλων των μελών της ΚΕΦΕ.
Από την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για κάποιους «που θέλουν να διαλύσουν τη ΝΔ» και υπογράμμισε πως «το σημερινό φιάσκο έχει υπεύθυνους με ονοματεπώνυμα», κατονομάζοντας τον Ανδρέα Παπαμιμίκο και αφήνοντας αιχμές για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Νωρίτερα η πλευρά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη έδειξε ως μοναδικό υπεύθυνο τον Ανδρέα Παπαμιμίκο, σημειώνοντας πως είχε εκφράσει από την αρχή τις ανησυχίες της για την εταιρεία που είχε επελέγη για τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών. Ο Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας στον Real Fm, είπε για τον Ανδρέα Παπαμιμίκο πως «αυτός ο “τύπος” έπρεπε να είχε ήδη παραιτηθεί γιατί ήδη είχε εκφράσει τη στήριξή του σε συγκεκριμένο υποψήφιο (σημ: Απόστολο Τζιτζικώστα)».
ΠΗΓΗ:http://agonaskritis.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply