Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ………
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Η ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής στην Ελλάδα και η αλητοποίηση του αθλητισμού
Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να αποφασίσουν οι Αρχές του τόπου να παρέμβουν και να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο που έχει γιγαντωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα; 
Εκβιασμοί, απειλές, προπηλακισμοί, ξυλοδαρμοί, απόπειρες ανθρωποκτονίας, συκοφαντίες, σπίλωση υπολήψεων και μια σειρά άλλων εγκληματικών ενεργειών συνθέτουν το παζλ των δράσεων μιας μικρής παρέας (υπ)ανθρώπων, που έχει απλώσει τα πλοκάμια της στον αθλητισμό, στα ΜΜΕ και στην επιχειρηματική σκηνή. 

Κάποιοι -λιγοστοί ευτυχώς- ανεγκέφαλοι, οι οποίοι κινούνται με το θράσος που τους δίνουν το εύκολο (από πού άραγε;) χρήμα και ο θρασύδειλος τσαμπουκάς των μπράβων και των εγκληματιών που έχουν στο μισθολόγιό τους, προσπαθούν να εκμεταλλευθούν τη δύναμη που θεωρούν ότι τους δίνουν η αγάπη των φιλάθλων για τηνομάδα τους και η δήθεν επιρροή των«κατασκευασμένων»μέσων τους. 

Σαν να μην έφταναν δε το ποδόσφαιρο και τα ΜΜΕ, οι ίδιοι τραμπούκοι προχωρούν στηνποδοσφαιροποίηση - αλητοποίηση και της πολιτικής. Ολα στον βωμό της εξυπηρέτησης - διάσωσης - επιβολής των ταπεινώνπροσωπικών τους συμφερόντων. Και βέβαια εκμεταλλεύονται την ανυπαρξία τα τελευταία χρόνια οιασδήποτε βουλήσεως αντιμετωπίσεώς τους! 

Γιατί οι εκάστοτε ιθύνοντες (;) προτιμούν να απολαμβάνουν καταρχάς της αφειδούς χρηματοδοτήσεως ήτης μιντιακής προστασίας που τους προσφέρεται, έστω και αν αυτή πολύ σύντομα καταλήγει σε βρόχο χυδαιότητας και απαξίωσής τους. 

Αλήθεια, θέλουν το ρεζιλίκι και την καταστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου να ακολουθήσουν και άλλοι τομείς της κοινωνίας μας; Θα παρακολουθούν αμέτοχοι τη μετατροπή της φτωχής και χειμαζόμενης πατρίδας μαςσε ευρωπαϊκή εκδοχή της Κολομβίας; Εκεί όπου σε όσους τολμούν να αντιδρούν κλείνουν το στόμα με τη βία, τη λάσπη και το χρήμα; 

Εκεί όπου ακόμα και η Δικαιοσύνη πέφτει θύμα της αλητείας που χαρακτηρίζει αυτά τα φαινόμενα; 

Και όσοι δεν συμμετέχουν στο πάρτι της διεφθαρμένηςκαι εξαρτημένης παρέας, όσοι δεν αντιδρούν και απλώςπαρακολουθούν σιωπηλοί θα πρέπει να γνωρίζουν καλά ότι αργά ή γρήγορα θα χτυπήσει και η δική τους πόρτα. Η βίαιη επιβολή των μετρίων μόνο αίσιο τέλος δεν προμηνύει. Γιατί όσο αφήνονται τέτοια φαινόμενα να γιγαντώνονται τόσο πιο δύσκολη θα είναι η αντιμετώπισή τους αλλά και της τάσης μιμητισμού που θα δημιουργηθεί. Και βέβαια θα πρέπει να εξασφαλίσουμε σε αυτή τη γωνιά της Ευρώπης ότι η αυτοδικία δεν είναι το μόνο μέσο προστασίας που έχουν οι πολίτες! Εκτός αν και αυτά οδεύσουν προς αναβολή!
ΠΗΓΗ: dimokratianews.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply