Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΛΕΙ Ο .......
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



1.- ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΥΖΑΛΑΣ υπουργός για το μεταναστευτικό: «Υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουν περάσει και άλλοι τρομοκράτες από την Ελλάδα». Έλα βρε Γιάννη, πως μπορείς να πιστεύεις κάτι τέτοιο;  Από την Ελλάδα μόνο να λιαστούν ήρθαν κάτι καλόπαιδα. Από πού μας ήρθες βρε Γιάννη; Πλάκα μας κάνεις;


2.- ΠΑΜΕ : «Ταξική αλληλεγγύη κόντρα στην ξενοφοβία». Ε τώρα τι να τους πει κανείς; Άντε πάντε στους τζιχαντιστές  να τους κάνετε ταξική προπαγάνδα, μπας και ησυχάσετε!


3.- ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ βουλευτής Ν.Δ. (όσο θα την αφήσουν να υπάρχει!): Ο Τσίπρας και η άθλια πρωθυπουργία του εξευτέλισε την αριστερά». Ναι τον Τσίπρα περίμενε η αριστερά να εξευτελιστεί!  Αυτή τα καταφέρνει και μόνη της.


4.- ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ δοτός πρόεδρος της Ν.Δ.: «Τιμούμε στις 17 Νοέμβρη  την εξέγερση της νέας γενιάς για Παιδεία, Ελευθερία και Δημοκρατία». Για ψωμί ξέχασες να πεις. Αλλά με τόσες τιμές και τελικά δεν καταφέρανε να έχουν ούτε Παιδεία, ούτε Ελευθερία, ούτε δημοκρατία, ούτε ψωμί, ούτε δουλειά, παρά μόνον ………….δ  ο  ύ  λ  ε  μ  α.


5.- ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ προς ΤΣΙΠΡΑ: «Ξέρατε για την υπόθεση Πανούση;» ΌΧΙ που να ήξερε ο άνθρωπος. Τους τα είπε ο Πανούσης τόσο στην Ρηγίλλης όσο και στην Κρατική Υπηρεσία πληροφοριών αλλά αυτοί νόμιζα πως τους λέει παραμύθια!


6.- ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ αρχηγός του Ποταμιού Α.Ε.: «Ανάγκη να αντιμετωπιστεί η ανασφάλιστη εργασία, ειδικά στον χώρο του ίντερνετ». Εμ βέβαια, αφού έχουμε ασφαλίσει όλους τους άλλους, γιατί να μείνουν και οι εργαζόμενοι στο ίντερνετ;  Βρε καλά μας λένε: Μας ψεκάζουν!


7.- ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ αρχηγός του νέου ΠΑΣΟΚ: «Η πρώτη κατοικία για πρώτη φορά δεν προστατεύεται». Όλα πρώτη φορά γίνονται, με την πρώτη φορά αριστερά. Πρέπει να είναι όλα ασορτί ………………για πρώτη φορά!


8.- ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ αρχηγός του κόμματος ΛΑΕ: «Υποκρισία να τιμάνε το Πολυτεχνείο όσοι κατάντησαν την χώρα προτεκτοράτο δανειστών…»  Παναγιώτη μου, αυτά παθαίνει όποιος δίνει εξουσία  στην «πρώτη φορά αριστερά»

9.- ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΤΣΗΣ Υπουργός εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ: «Ανοιχτό το ζήτημα των Γερμανικών αποζημιώσεων”  Κάτι σαν τα ανοιχτά σύνορα να πούμε;


10.- Υπάρχει, λένε, ακόμη ένα 17% που πιστεύει πως η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα μας βγάλει από το μνημόνιο!   Ναι, και δεν έχει συλληφθεί κανένας ούτε και οδηγήθηκε σε ψυχιατρείο!


1.- Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ καταγγέλλει: «Η κυβέρνηση παίζει με τα νεύρα του Ελληνικού λαού». Όχι πάντα. Μόνον όταν δεν παίζει με ……….πως τα είπε ο Ζουράρης; Τα μέζεα του οστεοποιητικού τους συστήματος ή τα άνευρά τους ή με την «γαϊπανά»  τους όπως λένε η πόντιοι.

ΖΟΡΜΠΑΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply