Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Ο ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΟ 19 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SANTA KICK BOXING ΣΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Στις 20 Δεκεμβρίου 2015 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε στα Λαγυνα  της Θεσσαλονίκης από την Ομοσπονδία Γου Σου το 19 Διασυλλογικό Πρωτάθλημα SANTA KICK BOXING .Στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα SANTA KICK BOXING  συμμετείχαν σύλλογοι από όλη την βόρεια Ελλάδα .Το SANTA KICK BOXING είναι η κινεζική μορφή του kick boxing που περιλαμβάνει εκτός από τις τεχνικές του kick boxing και τεχνικές πτώσης με αποτέλεσμα να βρίσκεται τεχνικά πολύ κοντά με το αγωνιστικό muay thai που καλλιεργεί ο σύλλογος Άθλος Κιλκίς .Οι συμμετοχές ήταν ικανοποιητικές και το επίπεδο των αγώνων αρκετά υψηλό. Τα πρωταθλήματα αυτά πραγματοποιούνται με απώτερο σκοπό την απόκτηση εμπειριών από πρωτοεμφανιζόμενους αθλητές αλλά και την καταγραφή αγώνων στα πόδια έμπειρων αθλητών. 
Στο Πρωτάθλημα αυτό συμμετείχε και ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς με τρεις αθλητές που αναφέρονται παρακάτω: η Κατη Δάφνη κατηγορία Νεανιδων κιλά 54 στυλ low kick κατέλαβε την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο, η Δορδανα Ρένα  κατηγορία γυναικών κιλά +65 στυλ low kick  άνευ αντιπάλου βετεράνων και ο Δουδουλακακης Γεώργιος στην  κατηγορία έφηβων κιλά 74 στυλ low kick κατέλαβε την τρίτη θέση  χάλκινο μετάλλιο. 


Όλοι οι αθλητές του Συλλόγου Άθλος Κιλκίς πραγματοποίησαν ικανοποιητικές εμφανίσεις ανάλογου του επιπέδου και των εμπειριών του καθενός. Μετάλλια δόθηκαν σε όλους τους αθλητές ως ηθική αμοιβή για την προσπάθεια τους.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply