Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » BΛΑΞ Η ΨΕΥΤΗΣ;
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



 ΣΑΝ Μνημείο, βλακείας και ψευτιάς θα μείνει στην πολιτική ιστορία της χώρας, η κατάθεση του αρχιερέα της διαπλοκής Κώστα Σημίτη, στη δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου. ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ δε, πώς θα πρέπει να την διαβάσουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, για να καταλάβουν το ήθος, την εντιμότητα και το μυαλό των ανθρώπων που μας κυβερνούσαν και μας βούλιαξαν.
ΑΠΟ τη στιγμή που αποκαλύφθηκε, ύστερα από πολύμηνες δίκες, ότι στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας επί Τσοχατζόπουλου υπήρξε ΣΠΕΙΡΑ ΚΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΛΩΠΟΔΥΤΩΝ, που έφαγε δισεκατομμύρια ευρώ από το δημόσιο χρήμα, αποτελούμενη από Υπουργούς, Γενικούς Γραμματείς, Στρατηγούς, Ναυάρχους, Πτέραρχους και από ένα σωρό άλλους λαδωμένους αξιωματούχους, από κλητήρες μέχρι τον Γενικό Διευθυντή Εξοπλισμών, δεν μπορεί να έρχεται τώρα ο κύριος Σημίτης, επί 8 χρόνια Πρωθυπουργός και να μας λέει, χωρίς ντροπή ότι «δεν είδε και δεν έμαθε ποτέ τίποτε», για το πλιάτσικο που έγινε επί πρωθυπουργίας του σ΄ ένα τόσο κρίσιμο για την ασφάλεια της χώρας, υπουργείο.
ΚΑΙ δεν είναι μόνον οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το φαγοπότι που έπεσε μετά τις συλλήψεις των δραστών, αλλά τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ και το γεγονός ότι στο υπουργείο Άμυνας δρούσαν συμμορίες και οι μίζες έπεφταν βροχή, το ΓΝΩΡΙΖΕ ο Σημίτης από την εποχή που ήταν Πρωθυπουργός, γιατί όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μιλούσαν εκείνη την εποχή για τη μεγάλη λεηλασία που συντελούνταν.
ΛΕΓΕΤΑΙ μάλιστα ότι ο Σημίτης άλλαξε τον συνυποψήφιό του για την Αρχηγία του ΠΑΣΟΚ, Γεράσιμο Αρσένη, από υπουργό Εθνικής Άμυνας επειδή δεν υπέγραφε «εύκολα» τις συμβάσεις που του πήγαιναν και έβαλε επίτηδες τον Άκη επειδή ήταν γνωστός Γερμανόφιλος, σπουδαγμένος στην Γερμανία, με Γερμανίδα σύζυγο, για να φάνε όλες τις δουλειές οι Γερμανοί, καταβάλλοντας φυσικά και τις σχετικές μίζες… Γι΄ αυτό και ο Άκης στη δίκη του ζητούσε συνεχώς να κληθεί να καταθέσει ο Σημίτης… φαίνεται πως οι δύο τους είχαν συμφωνήσει να αναλάβει υπουργός Εθνικής Άμυνας ο Άκης για να δώσει όλες τις δουλειές στους Γερμανούς.
ΔΕΝ χρειάζεται και πολύ μυαλό να καταλάβει κανείς τα αυτονόητα…
ΤΟ «δεν είδα» και «δεν άκουσα» να το αφήσει στην άκρη ο Σημίτης, γιατί εμείς ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ότι τα ΗΞΕΡΕ ΟΛΑ και τα ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΟΛΑ, δια της σιωπής του…
ΝΑ σας θυμίσουμε και άλλο ένα σκάνδαλο; Όταν πήραμε τους Ολυμπιακούς αγώνες, ο κύριος Σημίτης άφησε και πέρασαν 5 χρόνια χωρίς να ξεκινήσει ούτε ένα έργο…
ΞΕΡΕΤΕ γιατί; Γιατί ήθελε να δώσει κατόπιν όλα τα έργα, χωρίς διαγωνισμούς με τη διαδικασία του… «επείγοντος» στους φίλους του, τους εργολάβους, όπου και εκεί έγινε της μουρλής! Ο ένας έκλεβε από εδώ και ο άλλος από εκεί…
ΘΥΜΑΣΤΕ ότι τον κολλητό του, τον υφυπουργό Δημόσιας Τάξης τον Μαλέσιο που έδωσε τη μεγάλη «δουλειά» για την ασφάλεια των Ολυμπιακών έργων, στη Siemens; Αυτόν τον κύριο τον πιάσαμε εμείς, που έμενε τζάμπα στη βίλα του Αθανασούλη, του οποίου η εταιρεία ALTEC ήταν υπεργολάβος της Siemens και όταν αποκαλύψαμε το σκάνδαλο αναγκάστηκε να τον φάει από υπουργό και για να μας τιμωρήσει την επόμενη ο αρχιερέας της Διαφθοράς μας έστειλε για τιμωρία το ΣΔΟΕ!

ΑΣ αφήσει λοιπόν τις εξυπνάδες και ας αναλάβει τις ευθύνες του. Γιατί εμείς πιστεύουμε ότι μαζί με τον Άκη έπρεπε να δικάζεται και ο Σημίτης. Αυτός φταίει για τη μεγαλύτερη λεηλασία του δημόσιου χρήματος στην Ελλάδα και από την πρωθυπουργία του, ξεκίνησε η καταστροφή της χώρας. Από αυτόν τον δήθεν «καλό» τον δήθεν ήρεμο, ήσυχο και… έντιμο ανθρωπάκο, με τη φυσιογνωμία του απλού λογιστάκου, βυθίστηκε η χώρα στα τάρταρα και ο λαός στη δυστυχία.



ΠΗΓΗ:kontranews.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply