Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ ΣΕ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Η ανάδειξη και αναβάθμιση του παραδοσιακού χαρακτήρα των τοπικών θρησκευτικών γιορτών  και η τόνωση της τοπικής οικονομίας στάθηκαν για το Δήμο Κιλκίς τα βασικά κριτήρια για την αναδιοργάνωση Εμποροπανηγύρεων σε δεκατρείς Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες κατά το πρότυπο της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς μετά τη φετινή επιτυχία που σημείωσε ο θεσμός σε οργανωτικό και οικονομικό επίπεδο.

Ο κανονισμός λειτουργίας των Εμποροπανηγύρεων, που θα λαμβάνουν χώρα στις θρησκευτικές τοπικές γιορτές, που επεξεργάστηκε η Αντιδημαρχία Τοπικής Ανάπτυξης υπό τον  Πρόδρομο Πεντζερετζή, ρυθμίζει λεπτομερώς τις προϋποθέσεις της εύρυθμης οργάνωσής τους (χωροθέτηση, υγιεινή, αισθητική στους χώρους όπου θα λειτουργούν οι Εμποροπανηγύρεις) ενώ περιγράφει με σαφήνεια τους όρους συμμετοχής (επιτρεπόμενα είδη πώλησης, αριθμό θέσεων και μέγεθος πάγκων, άδεια συμμετοχής εκθετών, τρόπο διάθεσης χώρων, γενικές υποχρεώσεις Δήμου Κιλκίς και εμπόρων εκθετών).

Ο κανονισμός ψηφίστηκε τη Δευτέρα ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς και αφορά τη Δημοτική Κοινότητα Νέας Σάντας και τις Τοπικές Κοινότητες Γαλλικού, Πεδινού (Δημοτική Ενότητα Γαλλικού) Αμαράντων, Δροσάτου (Δημοτική Ενότητα Δοϊράνης) Επταλόφου, Ευκαρπίας, Τερπύλλου(Δημοτική Ενότητα Κρουσσών) Μυριοφύτου, Σ.Σ. Μουριών (Δημοτική Ενότητα Μουριών) Νέου Αγιονερίου, Νέου Γυναικοκάστρου, Παλαιού Αγιονερίου (Δημοτική Ενότητα Πικρολίμνης).

Υπεύθυνος για τη διοργάνωση των τοπικών εμποροπανηγύρεων, τον καθορισμό των όρων συμμετοχής εμπόρων και εκθετών, τη χορήγηση των σχετικών αδειών συμμετοχής και τη εν γένει ομαλή τους λειτουργία είναι ο Δήμος Κιλκίς. Το έργο του επικουρεί επταμελής Επιτροπή η οποία θα μεριμνά για την αξιολόγηση των αιτήσεων, τη διενέργεια κλήρωσης και διάθεσης χώρων και για την εύρυθμη οργάνωση των Εμποροπανηγύρεων. 

Πρόεδρος της Επιτροπής ορίστηκε ο Πρόδρομος Πεντζερετζής και μέλη  ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Στανημερόπουλος ο Πρόεδρος της Δημοτικής ή Τοπικής Κοινότητας στην οποία πραγματοποιείται η Εμποροπανήγυρη,  εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Κιλκίς, εκπρόσωπος του Συλλόγου Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών ν. Κιλκίς και δύο δημοτικοί υπάλληλοι. 


Το κείμενο του κανονισμού  λειτουργίας των Εμποροπανηγύρεων στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κιλκίς θα αναρτηθεί προσεχώς στην ιστοσελίδα του Δήμου Κιλκίς (www.e-kilkis.gr).

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply