Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Ο ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΟΚΟΣΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Στις 19/12/2014 ήμερα Σάββατο πραγματοποιήθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλο Κιλκίς εκδρομή στον Αστεροκοσμο της Θεσσαλονίκης  στα πλαίσια της ανάπαυλας ενός από τα ελάχιστα Σαββατα που είχε ο Σύλλογος ελεύθερα χωρίς υποχρεώσεις αγώνων. Η εκδρομή έγινε με σκοπό την χαλάρωση των αθλητών από το βαρύ πρόγραμμα των αγώνων άλλα και του σχολείου με σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ τους και την ανάπτυξη του αισθήματος της ομαδικότητας διασκεδάζοντας στους χώρους του λούνα παρκ. Η συμμετοχή των αθλητών ήταν πολύ μεγάλη με αποτέλεσμα την χρήση λεωφορείου του κυρίου Ανδρεάδη προέδρου του Κτελ Κιλκίς  δυστυχώς χωρίς να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα δυο βαν του συλλόγου λόγο του μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων αθλητών. Στην εκδρομή συμμετείχαν αθλητές από όλα σχεδόν τα ηλικιακά τμήματα του σωματείου . Κατά την άφιξη πραγματοποιήθηκε περίπατος στους χώρους του Αστεροκοσμου όπου παρακολουθήσαν οι αθλητές μικρά σκετς με ξωτικά και μάγους βόλτα στο παγοδρόμιο ,στο λούνα παρκ και συνάντησαν τον Άγιο Βασίλη οπού οι μικροί μας αθλητές είπαν τι δώρα θέλουν για τα Χριστούγεννα. Μέτα το πέρας της εκδρομής ο Προπονητής Πουντζουκιδης Κωνσταντίνος, ο Αρχηγός Ομάδος Μουτσακης Αναστάσιος και ο βοηθός προπονητή Τριανταφυλλίδης Αποστόλης δήλωσαν ότι ήταν μια από τις ποιο όμορφες εκδρομές που πραγματοποιήθηκαν την φετινή σεζόν όπου όλοι μαζί παιδιά και μεγάλοι έπαιξαν και έγινα μια όμορφη ομάδα που περιπλανήθηκε στα μονοπάτια του Αστεροκοσμου . Κλείνοντας δήλωσαν ότι είναι από τις εκδρομες που βοηθούν τους αθλητές να χαλαρώνουν και να συσφιγγούν τις σχέσεις μεταξύ τους άλλα και μεταξύ προπονητών τους .Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπο μας και το Σωματείο .

Πληροφορίες για τον Σύλλογο μας στην διεύθυνση . www.athlos-fightclub-kilkis.blogspot.com




About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply