Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΝΤΥΘΗΚΑΝ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΗΘΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ. ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



1.- ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ αρχηγός του κόμματος ¨ποταμι¨: «Το κράτος και η εκκλησία δεν έχουν καμία θέση στις κρεβατοκάμαρες». Καλά βρε Σταύρε, πήγες στην Βουλή και δεν ήξερες ότι δεν μιλάμε για κρεβατοκάμαρες; Εκτός και εάν για το ποτάμι, οι πλατείες, οι δρόμοι, οι αυλές των σχολείων  τα πάρκα κ.λ.π είναι κρεβατοκάμαρες!

2.- Πρωθυπουργός: «Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για τα ανθρώπινα δικαιώματα». Δηλαδή είναι τόσο σημαντικό για τα ανθρώπινα δικαιώματα ώστε οι άνδρες να ντύνονται παππάδες και να φιλιούνται στις αυλές των εκκλησιών;  Ε, τότε όντως είμαστε το 90% των Ελλήνων οπισθοδρομικοί μια και δεν κάνουμε το ίδιο!


3. «Κλείνει έτσι ένας κύκλος οπισθοδρόμησης και ένας κύκλος ντροπής για το ελληνικό κράτος που οδήγησε ακόμα και σε καταδίκες». Είπαμε όποιος δεν συμφωνεί με τους ομοφυλόφιλους είναι εκτός από οπισθοδρομικός και ντροπή!

 4.- Κάνοντας λόγο για «ελάχιστους κήρυκες του φόβου και της μισαλλοδοξίας», Εάν πράγματι είσαι δημοκρατικός άνθρωπος πρέπει να ξέρεις πως δεν καταργείς τα δικαιώματα του άλλου για να έχει δικαίωμα κάποιος άλλος. Κάνε δημοψήφισμα και άσε τους λαϊκισμούς.




About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply