Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Ι.ΛΙΝΑΡΔΑΚΗ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



- Το Υπουργείο Παιδείας λέει, ότι στηρίζει την Ειδική Αγωγή….. και καλύψατε μόνο το 30% των εγκρίσεων για παράλληλη στήριξη. Μέχρι πέρυσι η κάλυψη τους ξεπερνούσε το 70% των εγκρίσεων.
-Βρισκόμαστε στο Δεκέμβριο και μόλις τώρα ξεκίνησε η διαδικασία των μεταθέσεων χωρίς να έχετε υπογράψει τη σύσταση οργανικών θέσεων για τους κλάδους των μεταταγμένων από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
-Στηρίζετε στα λόγια το Ολοήμερο Σχολείο, την καινοτομία, τους μόνιμους διορισμούς , τη πληρωμή των καθαριστριών και ο προϋπολογισμός που κατατέθηκε είναι μειωμένος κατά 65.000.000 ευρώ στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Πως θα λειτουργήσουν τα σχολεία την επόμενη χρονιά;
- Ο εξαγγελθείς εθνικός διάλογος για την Παιδεία φαίνεται δυστυχώς να είναι απλώς ένα άλλοθι για προειλημμένες αποφάσεις. Τροπολογίες και νομοσχέδια που είναι στην …ατζέντα του εθνικού διαλόγου, τον παρακάμπτουν, κι έρχονται στη Βουλή από τον ΣΥΡΙΖΑ με την ταμπέλα του επείγοντος.

Εκπαιδευτική  ενημέρωση

Αναπληρωματικού Αιρετού εκπροσώπου των εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) Κιλκίς.

 Ιωάννης Κ. Λιναρδάκης,
Υπεύθυνος Γραφείου Καινοτόμων Σχολικών Δραστηριοτήτων,
Διεύθυνση  Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης  Περιφερειακής Ενότητας  Κιλκίς,
M.Sc., Σχολική Ψυχολογία – Διαχείριση Κρίσεων στην Εκπαίδευση.

M.Sc., Διοίκηση Σχολικών Μονάδων - MUNDIS.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply