Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ !!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΙΔΙΩΝΥΜΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ “ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ”.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Απίστευτο: Ιδιώνυμο αδίκημα τα συσσίτια “μόνον για Έλληνες”. Δηλαδή ρε καραγκιοζοπαρασκευόπουλε, θα κάνεις κουμάντο στην τσέπη μας εαν δεν θέλουμε να ταίσουμε λαθραίους και θα μας πεις και φασίστες;

 

Ιδιώνυμο για τα συσσίτια
Με άλλη διάταξη του πολυνομοσχεδίου για τις “λούγκρες”, για πρώτη φορά θεσπίζεται ιδιώνυμο πλημμέλημα για όσους διοργανώνουν συσσίτια ή αιμοδοσία, αποκλείοντας συγκεκριμένες κατηγορίες ανθρώπων με ρατσιστικά κριτήρια.
Ο αποκλεισμός ομάδων ή ατόμων λόγω φυλής, χρώματος, σεξουαλικού προσανατολισμού, κ.λπ., από συσσίτια ή άλλες παροχές, θα συνιστά πλέον προσβολή της τιμής του ατόμου που θίγεται και θα διώκεται σε βαθμό πλημμελήματος.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Παρασκευόπουλος, ο αποκλεισμός είναι σαν να μην είναι κάποιος άνθρωπος, δηλαδή προσβάλλεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Είναι σαν να μην αναγνωρίζεται η ανθρώπινη ιδιότητα, προσέθεσε.

Την ίδια στιγμή, θεσπίζεται Εθνικό Συμβούλιο κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας, που έχει ως αντικείμενο τη χάραξη πολιτικών κατά του ρατσισμού, το συντονισμό των εμπλεκομένων φορέων και υπηρεσιών για την εναρμόνιση του δικαίου με διεθνείς και ευρωπαϊκούς κανόνες και βέλτιστες πρακτικές και την ανάπτυξη πρωτοβουλιών σε όλο το φάσμα της Διοίκησης, με σκοπό την αποτελεσματικότερη προστασία ατόμων και ομάδων που στοχοποιούνται λόγω φυλής, χρώματος, θρησκείας, γενεαλογικών καταβολών, εθνικής ή εθνοτικής καταγωγής, σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας φύλου ή αναπηρίας.



πηγη:.makeleio.gr

Οι διοργανώσεις συσσιτίων στην επαρχία που δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες θα απαγορεύονται;

Το λέω διότι το Πάσχα που μας πέρασε διοργάνωσε ο Ερυθρός Σταυρός του Κιλκίς συσσίτιο για άπορες οικογένειες. Υπάρχει ενδεχόμενο να πάει φυλακή η πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς;

Εάν πιστεύετε πως δεν πρέπει να  τρώνε οι Έλληνες άποροι τότε το μόνο που δεν είπατε είναι να κάνετε φούρνους να τους καίτε ώστε να μη ταλαιπωρούνται μέχρι να πεθάνουν από ασιτία!!!!!

 

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

 


ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ  ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑΪΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply