Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Ο ΤΣΑΡΤΣΑΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΟ ΗΕΡΕΥΑ OPEN CHAMPIONSHIP ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο η φετινή χρονιά για την Ένωση Ταεκβοντο Βόρειου Ελλάδος κατακτώντας την πρώτη θέση στην γενική κατάταξη στο διεθνές πρωτάθλημα ταεκβοντο ,Στις κατηγορίες Παίδων Κορασίδων .Hereya open 2015,Με την συμμετοχή 1000 αθλητών από πολλές χώρες.Απο τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλος Κιλκίς Συμμετείχε με την επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ ο αθλητής Τσαρτσαλης Κων/νος στην Κατηγορία 53 κιλών ηλικίας 2004-2005 .Ο αθλητής του Α.Σ.ΑΘΛΟΣ  επιλέχτηκε στην  ομάδα της ΕΤΑΒΕ  λόγο της κατάταξης του στην πρώτη θέση της κατηγορίας του στα πρωταθλήματα που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο έτος .Έτσι η Εταβε μετά από μια σειρά προπονήσεων που παρείχε στους επίλεκτους αθλητές της στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της τους έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστούν με τα εθνικά μας χρώματα εκπροσωπώντας  Ολόκληρη την Ένωση Βορείου Ελλάδος στην ανάλογη κατηγορία του  .Ο αθλητής του Α.Σ.ΑΘΛΟΣ  Τσαρτσαλης Κων/νος παρά την προσπάθεια που κατέβαλε δεν κατάφερε να διακριθεί στην κατηγορία του μένοντας έξω από τα μετάλλια στα προημιτελικά του πρωταθλήματος .Του αξίζει όμως ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια που κατέβαλε όλο το χρόνο τόσο με το σωματείο όσο και με την ΕΤΑΒΕ . Το Δ.Σ. του Συλλόγου Άθλος Κιλκίς του εκφράζει τα συγχαρητήρια του για την εκπροσώπηση των εθνικών μας χρωμάτων με την ΕΤΑΒΕ και του εύχεται να καταφέρει ξανά να επιδεχθεί από την ΕΤΑΒΕ και να αγωνιστεί ξανά στο εξωτερικό . 


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply