Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΣΤΙΣ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Ο ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ¨ΠΑΛΑΙ ΝΤΕ ΣΠΟΡ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



  Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στο “Παλαί ντε Σπορ” της Θεσσαλονίκης η ημερίδα κλειστού στίβου που διοργανώθηκε από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλη τη Β. Ελλάδα, που βρήκαν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια αγωνιστική δραστηριότητα  στο μέσο της χειμερινής προετοιμασίας τους.
Στην ημερίδα συμμετείχαν αθλητές  του τμήματος στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς,   που πιστοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο την καλή αγωνιστική τους κατάσταση κάνοντας ένα “πέρασμα” στον κλειστό στίβο και ένα “ξεμούδιασμα” εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ανοιχτού .
Στην κατηγορία των Εφήβων  ο σχεδόν απροπόνητος (λόγω εκπαιδευτικού συστήματος) Παύλος Παπαδόπουλος πήρε σημείωσε  στον δρόμο των 60 μ  7''36, ενώ στο ίδιο αγώνισμα της κατηγορίας των Παίδων ο Πάνος Μουτσουρίδης  και ο Γιάννης Χαραλαμπίδης  τερμάτισαν στην 5η θέση  και στην 7η θέση στο σύνολο με 7''48 και 7''52 αντίστοιχα σημειώνοντας νέες ατομικές επιδόσεις και έδειξαν πως μπορούν ακόμη πολύ περισσότερο. Στην ίδια κατηγορία ο Παναγιώτης  Αρβανιτίδης σημείωσε 7''70, ο Νίκος Καπέτης 7''87, ο Σωτήρης Τάλος 7''92 και  ο Στράτος Γρίβας 7''97στα 60 μ πετυχαίνοντας όλοι τους νέες ατομικές επιδόσεις.

Στα 60 μ  Κορασίδων η τετρακοσιοεμποδίστρια  Ελένη Κωνσταντινίδου με εξαιρετική  εμφάνιση  τερμάτισε σε 8''66,  επίδοση που και γι αυτήν είναι νέα ατομική , δείχνοντας πως βρίσκεται στον σωστό δρόμο. 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply