Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΣΤΟΥΣ 9 ΒΑΘΜΟΥΣ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ!!!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Ο Αλέξανδρος επέτυχε τον στόχο του να μην δεχθεί τέρμα αλλά δεν μπόρεσε να πάρει την νίκη με την Α.Ε Πεδινού και έμεινε στο στείρο 0-0. Στους 9 βαθμούς άνοιξε η ψαλίδα της διαφοράς για την ανδρική ομάδα της Ακαδημίας από τους διεκδικητές της , διότι οι υπόλοιποι αντίπαλοι του Γαλλικός και Σάντα έχασαν εντός έδρας από Λεβεντοχώρι και Κεντρικό αντίστοιχα. Έτσι έχοντας παίξει στον δεύτερο γύρο με όλους (Σάντα 2-0,Γαλλικός 2-0 και Πεδινό 0-0) ατενίζει πολύ αισιόδοξα το μέλλον.
Θεωρείται πλέον πολύ πιθανή η απευθείας άνοδος του Αλέξανδρου στην Α14 της ΕΠΣΚιλκίς μετά τα χθεσινά αποτελέσματα και αυτή η φετινή του πορεία είναι επιβράβευση των προσπαθειών όλων των παικτών της ομάδας. Η νεανική αλλά γεμάτη ταλέντο φουρνιά παικτών του Αλέξανδρου αλλά και με την βοήθεια των εμπειροτέρων παικτών του, βοήθησε στην πραγματοποίηση αυτής της καλής φετινής πορείας, παρά το άσχημο ξεκίνημα των πρώτων αγωνιστικών. Οι νεαροί παίκτες του δείχνοντας υπομονή στην δουλειά του τεχνικού team της ομάδας και δίψα για αγώνες πρωταθλητισμού, αντιμετώπισαν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με πάθος και αφοσίωση και αυτό φάνηκε κυρίως στα τελευταία 3 παιχνίδια στα οποία έλλειπαν συνεχόμενα από τραυματισμούς βασικά στελέχη εμπείρων παικτών.

Από εδώ και πέρα ο Αλέξανδρος θα προσπαθήσει να παίζει το καλό ποδόσφαιρο που συνήθισε τον κόσμο του Κιλκίς αλλά παράλληλα οι νεαρότεροι ποδοσφαιριστές του θα δίνουν σε κάθε παιχνίδι εξετάσεις για το αν μπορούν να αντέξουν με επιτυχία το βάρος της επόμενης κατηγορίας.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply