Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΠΑΓΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΕΘΕΣΑΝ ΣΤΟΝ Θ. ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Ο Βουλευτής του Νομού Κιλκίς κος Παραστατίδης επισκέφθηκε το Δημαρχείο Παιονίας την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου. Ο Δήμαρχος Παιονίας καθώς και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κος Παπαδόπουλος Ι. είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να εκθέσουν στον Βουλευτή πάγια αιτήματα που αφορούν τις ανάγκες των δημοτών.


Τα κύρια θέματα διαλόγου ήταν η ΠΑΘΕ, η επέκτασή της και η κατασκευή διαχωριστικής νησίδας μιας και αρκετά θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα έχουν προκληθεί σε έναν από τους βασικότερους οδικούς άξονες της χώρας.

Από την ημερήσια διάταξη δεν έλειψε, φυσικά, το μείζον προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα καθώς και το ασφαλιστικό που είναι τις τελευταίες ημέρες στο προσκήνιο. Στα πλαίσια αυτά, τέθηκε επί τάπητος το θέμα της παραμεθορίου με τον Βουλευτή να τονίζει πως θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ο ακριτικός Νομός μας να μην υποβαθμιστεί και περιθωριοποιηθεί.
 

Παράλληλα, οι κοι Γκουντενούδης και Παπαδόπουλος εξέφρασαν την αναγκαιότητα επαναλειτουργίας των Δημοτικών Σχολείων Γοργόπης και Τούμπας καθώς και την ίδρυση του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πολυκάστρου με τον κο Παραστατίδη να δηλώνει πως είναι σύμμαχος στα δίκαια και πάγια αιτήματα της δημοτικής αρχής και της τοπικής κοινωνίας της Παιονίας.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply