Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Γ.ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ : ΔΟΘΗΚΕ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΕΥΚΟΔΑΣΟΥΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Δόθηκε λύση για τα αδήλωτα ακίνητα στις περιοχές Πολυκάστρου και Πευκοδάσους.

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή  Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση :

 Ως γνωστόν την 1.8.2015 είχε λήξει η προθεσμία των αρχικών κτηματολογικών εγγραφών για τους κατοίκους εσωτερικού στις περιοχές Πολυκάστρου και Πευκοδάσους. Κατά την ημερομηνία αυτή  συμπληρώθηκαν τα δώδεκα έτη που προβλέπονταν για τις εγγραφές αυτές από το άρθρο 6 του Ν.2664/1998.
Με  δεδομένο ότι περίπου χίλια ακίνητα στις περιοχές αυτές δεν είχαν δηλωθεί και άρα με την ένδειξη ΄΄αγνώστου ιδιοκτήτη΄΄ θα περιέχονταν στην κυριότητα του Ελληνικού Δημοσίου, επιχειρήθηκε από τον Βουλευτή Κιλκίς Γεώργιο Γεωργαντά να δοθεί παράταση με νομοθετική ρύθμιση.
Η δυνατότητα αυτή δόθηκε στο χθεσινό νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας όπου μετά από συνεννόηση Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με τον Γεώργιο Γεωργαντά και τον εισηγητή Γιάννη Κεφαλογιάννη υπερψηφίστηκε και από την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σχετική τροπολογία που κατέθεσαν Βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.
Με την τροπολογία αυτή παρατείνεται η προθεσμία των αρχικών εγγραφών των υπό κτηματογράφηση περιοχών από δώδεκα σε δεκατέσσερα έτη για όλους τους δικαιούχους και επίσης αυξάνεται η προθεσμία των πέντε ετών σε επτά για τις αγωγές ενώπιον των Δικαστηρίων σε περίπτωση ανακριβούς πρώτης εγγραφής.




ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply