Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΚΙΔΗΣΟ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΡΟΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ «ΟΔΗΓΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ»
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


«Η κυβέρνηση οφείλει να αναλογιστεί, σε ποια ατραπό οδηγεί τη χώρα και να αλλάξει ρότα εδώ και τώρα, πριν η ζημιά καταστεί "ανήκεστος"», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και χαρακτηρίζει την κυβέρνηση «άβουλη και αμήχανη» και την αντιπολίτευση «περιχαρακωμένη στη λογική της αποφυγής του πολιτικού κόστους». Παράλληλα, επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση για το γεγονός ότι «αντιμετωπίζει τα καθημερινά και μεγάλα ζητήματα του ασφαλιστικού και του προσφυγιικού αποσπασματικά και ευκαιριακά», αλλά και για τη «μακροημέρευση του πελατειακού πολιτικο-οικονομικού συστήματος που ταλανίζει τη χώρα και μας οδήγησε στο χείλος μιας εθνικής καταστροφής».

Τέλος, το Κίνημα, μέσω της ανακοίνωσής του, αναφέρει ότι εγείρονται ερωτηματικά ως προς τη σκοπιμότητα για το «κλείσιμο» ζητημάτων, όπως η ρύθμιση που αφορά αποφάσεις οικονομικού ενδιαφέροντος που ελήφθησαν από ηγεσίες πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και η ρύθμιση παροχής αδειών εκπομπής, οι οποίες γίνονται «με τρόπο που δεν συνάδει με τις δημοκρατικές αρχές».


Πηγή : newsbeast.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply