Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΠΑΓΚΑΛΟΣ : ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. «ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ...»
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Στο προσκήνιο βρίσκεται και πάλι ο Θεόδωρος Πάγκαλος ο οποίος μίλησε στον «Bήμα fm» το πρωί της Τρίτης και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ΌΛΠ και τον Θοδωρή Δρίτσα ενώ σχολίασε και το βίντεο με τους δημοσιογράφους που προβλήθηκε την Κυριακή στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ.
«Ο κ. Δρίτσας, τον οποίο δεν ήξερε ούτε η μάνα του μερικά εξάμηνα πριν, ήταν ένα καθολικά αποτυχημένο και ανύπαρκτο πρόσωπο. Ήξερε κανείς τον κ. Δρίτσα; Ήταν βουλευτής Πειραιά; Δεν τον ήξερα, εντάξει, εγώ φταίω λοιπόν που δεν ήξερα τον κ. Δρίτσα, τον διάσημο βουλευτή Πειραιά. Λοιπόν, επικαλείται την ιστορία. Είναι ο γνήσιος εκφραστής της ιστορίας και καταδεικνύει, τρομοκρατικά ξανά το λέω, ως εχθρούς της ιστορίας αυτούς οι οποίοι διαφωνούν μαζί του. Και δεύτερον, ποιο είναι αυτό που λέει το σύστημα ιδεών, ότι δεν υπάρχουν κατευθυνόμενοι δημοσιογράφοι; Βεβαίως υπάρχουν κατευθυνόμενοι δημοσιογράφοι. Η εγκυρότητα της πληροφόρησης, της ενημέρωσης είναι ένα θέμα στασιαζόμενο από τότε που υπάρχει ελευθερία του Τύπου. Από τότε υπάρχουν συμφέροντα, επιρροές φιλοσοφικές, ιδεολογικές. Υπάρχουν κομματικές εφημερίδες, όπως είναι η «Αυγή» ή δεν ξέρω ποια άλλη. Και υπάρχουν κι εφημερίδες οι οποίες κάνουν τον αγώνα τους και σταθμοί οι οποίοι κάνουν τον αγώνα τους, με διαφόρων ειδών ανθρώπους και βεβαίως σ’ ένα σταθμό συνήθως οι άνθρωποι αυτοί που εργάζονται εκεί δεν συμφωνούν όλοι μεταξύ τους, γιατί έτσι πρέπει να γίνεται», είπε αρχικά.
Ακόμη σχολίασε για τον ΟΛΠ και την στάση του κ. Δρίτσα:
«Τι γίνεται με τον ΟΛΠ, θα υπογράψει; Α, δεν υπάρχει συμφωνία, λέει; Και μου λέτε ότι είπε ο άλλος ο καραγκιόζης ο Τσίπρας, που κάνει τον Πρωθυπουργό, ότι «εδώ η ανάπτυξη, είμαστε το κόμμα της ανάπτυξης και αυτοί είναι το κόμμα της στασιμότητας». Πώς θα γίνει η ανάπτυξη, ποιος θα κάνει επενδύσεις; Και του ‘πε ο Κινέζος πρωθυπουργός «back Δρίτσας ή Δλίτσας», γιατί οι Κινέζοι δεν προφέρουνε το “ρ”. Ε, βέβαια (θα έπρεπε να καλέσει η αντιπολίτευση τον πρωθυπουργό να τοποθετηθεί για το ζήτημα). Μα, εξ ονόματος της αντιπολιτεύσεως, προτείνουμε εμείς να καλέσουμε τον κ. Δρίτσα να τοποθετηθεί. Να τοποθετηθεί ο κ. Δρίτσας, ο πρωθυπουργός, κάποιος τέλος πάντων, τι στο διάολο γίνεται; Τι ισχύει; Το τηλεφώνημα του κ. Τσίπρα στον Κινέζο πρωθυπουργό ή η άποψη του κ. Δρίτσα εκπεφρασμένη εν τη Βουλή, ότι δεν υπάρχει συμφωνία;».
Ερωτηθείς για το βίντεο με δημοσιογράφους που προβλήθηκε στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ είπε:
«Γιατί είναι αυτή η πρωτοφανής άποψη; Δεν έχετε καταλάβει γιατί; Γιατί πέσανε δύο-τρία ποσοστιαία νούμερα πίσω από τη Νέα Δημοκρατία. Αυτά τα παιδιά, τα αγοράκια αυτά, δεν ξέρουν να χάνουν. Ο κ. Δρίτσας, τον οποίον επικαλεστήκατε, για να μας επικαλεστεί την ιστορία, όταν κάποτε είχε ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθήσει να αποκλείσει τη  Βουλή για να μην πάνε, λέει, βουλευτές να ψηφίσουν, γιατί έχει κάνει και τέτοια στο παρελθόν, το θυμάστε το γεγονός αυτό, τους είχε απωθήσει η Αστυνομία και ήταν στον Ευαγγελισμό μια ομάδα τραμπούκων, οι οποίοι βλέπανε τα αυτοκίνητα που περνούσαν και άμα έφτανες στο φράγμα των αστυνομικών και έλεγες ότι είσαι βουλευτής σε αφήνανε να περάσεις… Θυμάμαι την ώρα που περνούσα εγώ, ο κ. Δρίτσας έλεγε «Να’ τος ο Πάγκαλος, είναι βουλευτής, πιάστε τον, πετάξτε του πράγματα». Με έδειχνε, βουλευτής αυτός ων στους τραμπούκους, για να ασχημονήσουν και να με προπηλακίσουν και μετά από λίγο έγινε στο ίδιο σημείο ακριβώς με πρωταγωνιστή πάλι τον κ. Δρίτσα ένα επεισόδιο με θύμα την κυρία Κανέλλη, που ήταν βουλευτής. Θυμάστε αυτό το επεισόδιο; Αυτό το υποκείμενο, τι απόψεις έχει για τη ελεύθερη δημοσιογραφία και πώς είναι δυνατόν να έχει απόψεις; Εγώ προσωπικά θα αδιαφορούσα, ξέρετε, για τον κ. Δρίτσα».
Τέλος αναφορικά με το μέλλον της κυβέρνησης είπε:

«Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει καμία προοπτική για το μέλλον. Δεύτερον, θα σας πω και κάτι άλλο. Κακό αυτό που θα πω, δεν μ’ αρέσει, αλλά θα το πω, γιατί είναι η πραγματικότητα. Είπατε πριν ότι ναρκοθέτησαν τον Σαμαρά κι εγώ συμφωνώ ότι έτσι ήταν τα πράγματα. Αλλά δεν θα ναρκοθετήσουν τον αριστερό κ. Τσίπρα, τον επαναστάτη, ο οποίος μόνος του λέει ότι «κοιτάξτε να δείτε αυτή την επανάσταση που κάνουμε στην Ελλάδα, όταν την τελειώσουμε και θα έχουμε επαναστατήσει τελείως στην Ελλάδα και θα την έχουμε καταντήσει σαν τα μούτρα μας, τότε θα επαναστατήσουμε και την υπόλοιπη Ευρώπη και μετά τον υπόλοιπο κόσμο»; Έτσι είπε προχθές στο Φάληρο. Σαν τον Speedy Gonzales, που λέει «θα πάρω το χωριό της μάνας μου και μετά τη Νέα Υόρκη και στο τέλος το Βερολίνο». Λοιπόν, ο Speedy Gonzales κ. Τσίπρας με χαρά θα είναι αντικείμενο, θα τον βάλουν στο χέρι οι Δυτικοί Ευρωπαίοι, οι οποίοι είναι ως επί το πλείστον συντηρητικοί και αν δεν είναι συντηρητικοί, είναι σοσιαλδημοκράτες, δηλαδή κι αυτοί εχθροί του κ. Τσίπρα, γιατί ο κ. Τσίπρας έχει διαρρήξει τελείως τις γέφυρες του με την Σοσιαλδημοκρατία και την καταγγέλλει ως όργανο του μεγάλου κεφαλαίου και αποδοκιμαστέα και επομένως δεν υπάρχει κανένα μέλλον. Ή με τον Τσίπρα στην κόλαση ή να βγούμε από αυτή την κατάσταση. Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι αυτή η κυβέρνηση.

πηγη : iefimerida.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply