Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Απρόσμενη εξέλιξη είχε η εξαγγελθείσα Γενική Συνέλευση στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.
Είχε τελειώσει την ομιλία του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θ. Παραστατίδης και στο βήμα βρισκόταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γ. Γεωργαντάς,  όταν έκαναν την εμφάνισή τους μέσα στην αίθουσα της συνεδρίασης, οι αγρότες που πριν από λίγο ήταν στα μπλόκα.
Για μια στιγμή φάνηκε πως η συνέχεια της συνεδρίασης δεν θα ήταν και τόσο ευχάριστη για τους  παρισταμένους, διότι οι αγρότες απαιτούσαν απάντηση από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παραστατίδη να τους απαντήσει εάν θα ψηφίσει τα επίμαχα νομοσχέδια που αφορούν το ασφαλιστικό και το φορολογικό των αγροτών.
Μέσα στην αίθουσα για λίγα λεπτά επικρατούσε μια κατάσταση που μερικοί φοβήθηκαν για την εξέλιξή της, μια και προηγουμένως ο κ. Παραστατίδης διέκοψε τον Δήμαρχο Κιλκίς κ. Σισμανίδη και του επετέθη φραστικά. ( Όλα αυτά είναι καταγεγραμμένα στα δυο βίντεο που θα ακολουθήσουν, μια και βρίσκονται σε επεξεργασία).
Πύρινα ήταν  και τα λόγια του βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ. Χρήστου Χατζησάββα που καταχειροκροτήθηκε από τους αγρότες.
Στην δευτερολογία του ο κ. Γεωργαντάς δήλωσε προς τους αγρότες πως είναι ανοιχτός και στην διάθεση των αγροτών όποτε τον χρειαστούν.

Τα υπόλοιπα θα τα δείτε λεπτομερώς από τα δύο VIDEO της kilkiswebtv.



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply