Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΕΚΔΟΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Έκδοση τίτλων κυριότητας δικαιούχων Συνοικισμού Γουμένισσας
        Τον Μάρτιο του 2015 κατατέθηκε στο Γραφείο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας αίτηση - ερώτημα που αφορούσε την έκδοση τίτλων κυριότητας στα εποικιστικά οικόπεδα του συνοικισμού Γουμένισσας της Π.Ε. Κιλκίς. Λόγω έλλειψης νομικού πλαισίου δεν είχε ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα η έκδοση τίτλων, βάσει της διανομής που διενεργήθηκε το 1981.
        Για την επίλυση του ζητήματος, συστήθηκε στην Διεύθυνση Πολιτικής Γης Θεσσαλονίκης ομάδα εργασίας με την συμμετοχή διοικητικών υπάλληλων του Τμήματος Εποικισμού και Αναδασμού και Αγρονόμων Τοπογράφων μηχανικών του Τμημάτος Τοπογραφίας Θεσσαλονίκης και του αντίστοιχου τμήματος του Κιλκίς. Μετά από ενδελεχή έλεγχο των φακέλων της Διανομής του Συνοικισμού Γουμένισσας και αλληλογραφία με το αρμόδιο  τμήμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και καθώς το 2014 το ισχύον νομικό πλαίσιο είχε τροποποιηθεί, η ομάδα εργασίας σε συνεργασία με τη ΔΑΟΚ Κιλκίς προέβη στην έκδοση των τριακοσίων δεκαέξι (316) τίτλων κυριότητας για το σύνολο των εποικιστικών οικοπέδων στο Συνοικισμό Γουμένισσας.
Κατόπιν της από 17 Δεκεμβρίου 2015 δημόσιας και ανοιχτής ανακοίνωσης-πρόσκλησης, με επί τόπου επίσκεψη στη Γουμένισσα κλιμακίου της Διεύθυνσης Πολιτικής Γης Θεσσαλονίκης και της ΔΑΟΚ Κιλκίς στις 21 Δεκεμβρίου 2015, επιδόθηκαν οι περισσότεροι τίτλοι και σταδιακά προχωρά η επίδοση και των υπολοίπων.

Οι δικαιούχοι των εποικιστικών οικοπέδων που δεν έχουν παραλάβει τους τίτλους τους,  μπορούν να προσέρχονται καθημερινά στα γραφεία του τμήματος Τοπογραφίας Εποικισμού και Αναδασμού Κιλκίς. Για την διευθέτηση ειδικότερων θεμάτων ( πχ. τυχόν διευκρινήσεις, διόρθωση ονοματεπωνυμικών στοιχείων τίτλου, θέματα εξαγορών σε διαθέσιμα κατεχόμενα οικόπεδα κλπ) η εξυπηρέτηση θα γίνεται κάθε Τρίτη 8.00 με 15.00 (Α. Παπανδρέου 3, Κιλκίς).

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply