Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Υπόμνημα προς τον Έλληνα πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα και προς τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας, κ. Μπόικο Μπορίσοφ, έστειλε το ΕλληνοΒουλγαρικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος, με θέμα το κλείσιμο των συνόρων στον Προμαχώνα, τόσο από Έλληνες αγρότες, όσο και από Βούλγαρους οδηγούς φορτηγών.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου, στην τελευταία του συνεδρίαση, αποφάσισε να ζητήσει εγγράφως από τις πολιτικές ηγεσίες των δύο χωρών, να δώσουν άμεσα λύση και να ανοίξουν τα σύνορα, για την ελεύθερη μεταφορά ανθρώπων και αγαθών.
Ο Πρόεδρος του ΕλληνοΒουλγαρικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος, Δρ. Χρήστος Καζαντζής, δήλωσε:
«Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει με το κλείσιμο των συνόρων. Εδώ και αρκετές ημέρες, δεχόμαστε τα παράπονα επιχειρηματιών, οι οποίοι δεν μπορούν να διακινήσουν τα εμπορεύματά τους, τόσο από την Ελλάδα προς τη Βουλγαρία, όσο και αντίστροφα. Εν μέσω κρίσης και capital controls, οι ελληνικές επιχειρήσεις παλεύουν για να μείνουν ανοιχτές. Τώρα δέχονται το τελειωτικό χτύπημα από την αναλγησία των κυβερνώντων και δυστυχώς η κατάσταση καθημερινά όλο και χειροτερεύει.
Οι Έλληνες αγρότες διαμαρτύρονται κλείνοντας οδικές αρτηρίες και η Ελληνική Κυβέρνηση δεν διαχειρίζεται με τον ενδεδειγμένο τρόπο το πρόβλημα που δημιουργήθηκε, δίνοντας άμεσα λύσεις.
Από την άλλη, στη Βουλγαρία έκλεισαν τα σύνορα ως αντίποινα, διογκώνοντας το ήδη υπάρχον πρόβλημα στις μεταφορές.
Καλούμε τις κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Βουλγαρίας να διασφαλίσουν άμεσα την ανεμπόδιστη λειτουργία των επιχειρήσεων.

Αν συνεχιστεί το κλείσιμο των συνόρων, κινδυνεύουν άμεσα να κλείσουν κι άλλες επιχειρήσεις και να χαθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας».

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply