Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ: «ΚΙΛΚΙΣ – ΕΝΑΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ»
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Όπως αποδεικνύεται, ένα ακόμα μεγάλο ψέμα είπε ο κύριος Μουζάλας, Αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, όταν πριν από ένα μήνα σε σχετική ερώτηση διαβεβαίωνε εγγράφως εμένα και όλους τους Κιλκισιώτες ότι εκτός της Ειδομένης σε κανένα άλλο σημείο του Κιλκίς δεν θα δημιουργηθεί καταυλισμός για πρόσφυγες-μετανάστες. Φαίνεται ότι εννοούσε πράγματι έναν μόνο καταυλισμό ο οποίος όμως θα επεκτείνεται σε όλο το νομό.
Η σημερινή ανακοίνωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας ότι δημιουργούνται στο νομό Κιλκίς 4 νέοι καταυλισμοί για τη φιλοξενία πολλών χιλιάδων προσφύγων είναι η ταφόπλακα κάθε αξιοπιστίας αυτής της Κυβέρνησης. Το Χέρσο, το Δροσάτο, το Κεντρικό και η Νέα Καβάλα έρχονται να προστεθούν στην Ειδομένη για να αποτελέσει ο νομός Κιλκίς έναν απέραντο καταυλισμό.
Απόλυτος αιφνιδιασμός, απερίγραπτη προχειρότητα και έλλειψη οποιουδήποτε κεντρικού σχεδιασμού. Οι στιγμές είναι κρίσιμες για όλους μας και δυστυχώς τελικά αυτοί που αιφνιδιάζονται περισσότερο είναι οι Κυβερνώντες, τους οποίους είχαμε ενημερώσει πολλούς μήνες πριν για τα αποτελέσματα της ανεύθυνης πολιτικής τους. Ήρθε η ώρα να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply