Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Του Δημήτρη Παρίδη Πολιτευτή του ΛΑΟΣ

  Ολοκληρώθηκε  ο κύκλος συνδιασκέψεων  Ελλήνων πολιτών που οργάνωσε η Δημοτική επιτροπή του      ΛΑ.Ο.Σ  Παιονίας, στο  πολιτιστικό κέντρο Πολυκάστρου, στις 31/1/2016.
 Μεταξύ των πολλών σημαντικών θεμάτων προς συζήτηση, ιδιαίτερη  αναφορά  έγινε  για το φλέγων
 Θέμα της  λαθρομετανάστευσης.
 Με  συντονιστή  τον κ. Παρίδη Δημήτρη  η συζήτηση εξελίχτηκε  ομαλά και εποικοδομητικά
 μεταξύ των πολιτών με διαφορετική πολιτική ιδεολογία. Πριν κάνω αναφορά για την τοποθέτηση και
άποψη της παράταξης  μας για το λαθρομεταναστευτικό,  επικράτησε η κοινή άποψη ότι  η κατάσταση στη χώρα μας και ιδιαίτερα στη περιοχή μας που βιώνουμε  καθημερινά Πολύκαστρο και Ειδομένη, είναι κάτι παραπάνω από τραγική για τους κατοίκους της περιοχής.
 - Η Ειδομένη αποτελεί   χωνί εξόδου των λαθρομεταναστών, αφού συγκεντρώνει όλο τον πληθυσμό που
 εισέβαλαν  στη χώρα μας, σε ένα σημείο εξόδου. Αυτό όπως αντιλαμβάνονται όλοι , δε μπορεί να συνεχιστεί, είτε για λόγους ασφάλειας των πολιτών, είτε για λόγους μετάδοσης ασθενειών, είτε και για εθνικούς λόγους.
 Ως  εκπρόσωπος του   ΛΑ.Ο.Σ Κιλκίς εκφράζω την δυσαρέσκεια μου προς την κυβέρνηση , αλλά  και την
Αντιπολίτευση, που εφαρμόζουν ξεκάθαρα ανθελληνική  πολιτική, και ρατσιστική κατά των ελλήνων.
 Μη κυβερνητικές οργανώσεις, αναλαμβάνουν τη φροντίδα και τη σίτιση χιλιάδων, λαθραία εισβολέων
 μεταναστών, ενώ αδιαφορούν πλήρως για τους χιλιάδες έλληνες συμπολίτες μας  που μαστίζονται από τη φτώχεια.  Δε δύναται ο ελληνικός λαός να αντέξει την μόνιμη εγκατάσταση των λαθρομεταναστών. Είναι  προφανές ότι αν ορισθούν τα νέα σύνορα της Ευρώπης  στα βόρεια της χώρας, αντιλαμβανόμαστε
όλοι ότι δε θα έχουν διέξοδο διαφυγής , ενώ οι τούρκοι δε πρόκειται να τους δεχτούν πίσω, άρα
αναγκαστικά θα επιμηκυνθεί  αόριστα ο χρόνος παραμονής τους στην Ελλάδα.
 Η  κυβέρνηση  έχει  δημιουργήσει  υπουργείο μετανάστευσης. Γιατί δε το ονόμασε υπουργείο προσφύγων, αφού πρόσφυγες τους αποκαλούν. Εδώ θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι ως υπουργείο
μετανάστευσης  θα μπορούσε να τους  δεχτεί  ως  μετανάστες στην ίδια μας τη χώρα.
Κανείς δε μπορεί  να ισχυριστεί, ότι αυτό το κύμα λαθρομεταναστών επιφέρει έστω και ένα καλό στην Ελλάδα και τους έλληνες πολίτες, πλην αυτών που εκμεταλλεύονται οικονομικά αυτή την συγκυρία. π.χ.
Ιδιωτικά μεταφορικά μέσα, καντίνες, ταξί, και φυσικά το μαύρο εμπόριο.
Αντιθέτως , επιφέρει , μεγάλη σύγχυση στους έλληνες πολίτες, οικονομική επιβάρυνση της δημόσιας οικονομίας, κίνδυνοι υγείας  λόγω μετάδοσης σοβαρών ασθενειών, κίνδυνοι ασφάλειας από κλοπές, καταστροφές ιδιωτικής και  δημόσιας περιουσίας, φόβο για βιασμούς και φόνους, μιας και έχουν ήδη πραγματοποιηθεί στη χώρα μας. Όσον δε την ορθοδοξία μας, κινδυνεύει και αυτή,  αφού ο ισλαμισμός στη χώρα μας έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις πανδημίας. Χάθηκε η αρμονία διεξαγωγής της ορθόδοξης
πίστης μας. Καταργήθηκαν  οι προσευχές στα σχολεία, γνωστό έντυπο μέσο πληροφόρησης που  εμπεριείχε το κοράνι για ευρεία προώθηση του σε κάθε γωνιά της  Ελλάδας.  Δημιουργήθηκαν σωματεία ισλαμιστών, γίνονται ομιλίες και πορείες στα μεγάλα αστικά κέντρα, όπου απαιτούν δικαιώματα που δεν εναρμονίζονται με τον ελληνικό πολιτισμό.
Ο ελληνισμός, ο πολιτισμός και η ορθοδοξία μας  αλλοιώνονται και μπασταρδεύονται με όσα βιώνουμε τα τελευταία 10 χρόνια. Το ίδιο έχουν αντιληφθεί τον τελευταίο καιρό τον κίνδυνο της μεταναστευτικής πανδημίας και οι βόρειες ευρωπαϊκές χώρες , χώρες της ΣΕΓΚΕΝ και έχουν ήδη αντιδράσει κλείνοντας τα σύνορα τους, με φράχτες και απειλές για κατασχέσεις των προσωπικών  πολυτίμων αντικειμένων τους, όπως και για την προσωπική τους ακεραιότητας.  Μ ε λίγα λόγια, θεωρούνται ανεπιθύμητοι  σε όλες τις χώρες  της Ε.Ε. Η συνθήκη  ΣΕΓΚΕΝ όπως αντιλαμβανόμαστε εφαρμόζονται  ρατσιστικά κατά των Ελλήνων.
Συμπέρασμα…;;;  Όλα δείχνουν ότι υπάρχει ιδιοτελής σκοπιμότητα των μεγάλων  συστημικών   δυνάμεων
που  για τα δικά τους γεωπολιτικά-γεωοικονομικά και γεωστρατηγικά οφέλη θα πρέπει η ΕΛΛΑΔΑ να υποστεί κάθε κυριαρχικά εθνική απώλεια, οικονομική κατάρρευση,  απώλεια της ανεξαρτησίας της και αλλοίωση της πολιτισμικής της κληρονομιάς. 

Αν μετά  από όλα αυτά πιστεύει κανείς ότι θα ζούμε ως έλληνες στην Ελλάδα , πλανάται στο άπειρον της φαντασίας του. 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply