Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΒΙΚΟΙ. ΜΑΥΡ’ ΕΙΝ’ Η ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ Η .
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σχεδόν κάθε ημέρα όλοι, μα όλοι, μηδενός εξαιρουμένου δεν λένε τίποτε για την λύση του προβλήματος τόσο των μεταναστών όσο και των γηγενών πολιτών.

Δεν πρόκειται να σταματήσει το κύμα εισβολής στην χώρα μας από τους μετανάστες. Δεν θα πάψουν να πεινάνε μικρά παιδιά, βρέφη και μεγάλοι. Δεν θα πάψουν να πνίγονται άνθρωποι στην θάλασσα και στα ποτάμια. Δεν θα σταματήσουν κάποιοι να προσπαθήσουν να βολευτούν σε μία σκηνή, ώστε να μη κοιμηθούν επάνω στις λάσπες, όπως γίνεται στην Ειδομένη. Δεν θα σφάζονται κυριολεκτικά μεταξύ τους οι μετανάστες προκειμένου να βρουν μια γωνιά σε μία σκηνή.
Δεν θα πάψουν να παίρνουν ότι βρουν στους μπαχτσέδες και στις αυλές των σπιτιών προκειμένου να συντηρηθούν και να μη κρυώσουν. Δεν…..δεν…

Γιατί κάθε ημέρα λένε τα ίδια ακόμη και όταν ο καιρός είναι καλός και χωρίς βροχή μας δείχνουν κατακλυσμό και αστραπές; Ποιους και τι εξυπηρετούν;

Επίσης κουράστηκα να ακούω τους «πονόψυχους» και τους «αλληλέγγυους». Εδώ γίνεται το «έλα να δεις». Άνθρωποι που σε πουλάνε, ναι κυριολεκτώ, που σε πουλάνε συμπόνια, δάκρυα, πόνο και αγάπη για τους μετανάστες, ποτέ δεν ξενύχτησαν μαζί τους, ποτέ δεν έβγαλαν το πανωφόρι τους για να σκεπάσουν ένα βρέφος. Ποτέ δεν πήγαν με «γεμάτα χέρια» κοντά τους. Ποτέ…. Ε λοιπόν αυτοί είναι οι αλληλέγγυοι που ξέρουν μόνον να μιλάνε χωρίς να προσφέρουν τίποτε, ίσως αυτοί να είναι που θέλουν «να φαίνονται» μόνο.

Θα ακούσατε πως στο Νοσοκομείο Κιλκίς έρχονται πάρα πολλοί ασθενείς μικροί και μεγάλοι, όπου διανυκτερεύουν μέσα στο Νοσοκομείο, που παλαιότερα στους Έλληνες απαγορευόταν να μείνουν την νύχτα κοντά στον ασθενή ακόμη και αν ήταν από μακριά. Θα έλεγα καλά κάνουν και τους φιλοξενούν μέσα στο Νοσοκομείο, ώστε να ζεσταθούν και να ανασάνουν οι ταλαιπωρημένοι αλλοδαποί.
Έλα όμως που υπάρχουν και οι «έξυπνοι» οι οποίοι ξέρουν ότι πηγαίνοντας στο Νοσοκομείο θα βρουν πολλούς μετανάστες που ίσως να έχουν να φάνε ημέρες. Το ξέρουν, όμως δεν παίρνουν από το σπίτι τους ένα κομμάτι ψωμί, λίγη ζεστή σούπα, αλλά ΑΠΑΙΤΟΥΝ από τους άλλους να δώσουν κάτι να φάνε γιατί είναι κρίμα!

Κρίμα είναι αυτοί που πουλούν συμπόνια, σ’ αυτούς που παριστάνουν τους φιλόπονους. Αφήστε τις συμβουλές και τις παρατηρήσεις και πάρτε ενεργά μέρος στην βοήθεια των δεινοπαθούντων αλλοδαπών, αλλιώς είστε φοβικοί και για να ξεγελάσετε τον εαυτό σας κάνετε τους «ανθρώπους».


Αρετή Παπά.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply