Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΙΒΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΪΚΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο Α.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Εκδρομή στα Μεγάλα Λιβάδια στο Πάϊκο διοργανώνει ο Α.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016.Αναχώρηση 08:30 από το ανοιχτό γήπεδο Κιλκίς, (η συγκέντρωση θα γίνει για τους ποδηλάτες από της 08:00 για να φορτώσουμε τα ποδήλατα οι υπόλοιποι 08:15).

Στην εκδρομή θα συμμετέχει και ο ορειβατικός σύλλογος Γουμένισσας για την ασφαλή χάραξη της διαδρομής. Η μεταφορά θα γίνει με τουριστικό λεωφορείο και το κόστος θα είναι ανάλογα με τις συμμετοχές (περίπου 10 ευρώ το άτομο).

Η εκδρομή θα έχει τρείς εναλλακτικές διαδρομές,μια διαδρομή πεζοπορίας διάρκειας δύο ωρών περίπου μικρής δυσκολίας για να μπορούν να έρθουν και οι μικροί αθλητές,η δεύτερη θα είναι ποδηλατική δύο ωρών και απευθύνετε σε μικρούς και μεγάλους αρκεί οι μικροί να έχουν τουλάχιστον 24άρι ποδήλατο,και η τρίτη διαδρομή θα είναι 40 λεπτών περίπου για πολύ μικρούς αλλά και πολύ κουρασμένους γονείς.

Η συμμετοχή των (10 ευρώ περίπου) θα περιλαμβάνει την μεταφορά και φαγητό στον Προφήτη Ηλία Καστανερής.Για φαγητό θα στήσουμε ψησταριά και θα έχει 2 σουβλάκια και 2 σουτζουκάκια για κάθε συμμετέχοντα μαζί με ψωμί και σαλάτα νερό και χυμό για τα παιδιά.

Έξτρα σαλάτες, ποτά και ότι άλλο θέλει ο καθένας,προτείνουμε την εθελοντική προσφορά του καθενός έτσι ώστε να έχουμε μεγάλη ποικιλία (μιας και θα καταναλωθούν πολλές θερμίδες).


Η μεταφορά των ποδηλάτων θα γίνει με το λεωφορείο και φορτηγάκι,γι'αυτό θα πρέπει έγκαιρα να δηλώσετε συμμετοχή.

Πληροφορίες & δήλωση συμμετοχής στα τηλ. 6947325628, 2341076965, στοaiaskilkis.gr με μήνυμα και στους προπονητές των τμημάτων.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply