Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ, ΑΝΘΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ! ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΙΔΑΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΑΜΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση







Butchart Gardens στον Καναδά. Από λατομείο, ανθισμένος παράδεισος !

Οι κήποι "Butchart Gardens" βρίσκονται στο Brentwood Bay κοντά στην πόλη της Βικτώρια στον Καναδά. Κάθε χρόνο περίπου μισό εκατομμύριο άνθρωποι, επισκέπτονται αυτό τον "ανθισμένο παράδεισο" των πενήντα στρεμμάτων και των επτακοσίων ειδών δέντρων και  φυτών !
Οι κήποι Butchart έχουν χαρακτηριστεί ως Εθνικό Ιστορικό Μνημείο του Καναδά λόγω της διεθνούς φήμης τους. 
Οι άνθρωποι που ξεκίνησαν την δημιουργία αυτού του εκπληκτικού τόπου, είναι ο Robert Pim Butchart (1856-1943) ιδιοκτήτης ενός εργοστασίου τσιμέντου, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του Jane έχτισαν το 1904 το νέου τους σπίτι κοντά σε ένα λατομείο.  Όταν το λατομείο έκλεισε προσπάθησαν  να του αλλάξουν όψη. Το 1907, ο Ιάπωνας σχεδιαστής κήπων Isaburo Kishida έκανε την αρχή, ενώ μέχρι και το 1926 γινόταν συνεχείς παρεμβάσεις για τη επέκταση του πάρκου.
Τα παγκοσμίου φήμης Butchart Gardens είναι στην κυριολεξία μια "χώρα των θαυμάτων" που περιλαμβάνει θεαματικούς κήπους όπως ο Ιταλικός και Ιαπωνικός κήπος, ή ο Βυθισμένος κήπος, εξωτικά φυτά, ρυάκια και λίμνες. Ένα από τα χαρακτηριστικά αυτού του κήπου είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος του, παραμένει ανθισμένο ακόμη και το χειμώνα !

Τη νύχτα, ο κήπος έχει ειδικούς εντυπωσιακούς φωτισμούς, ενώ αν είστε τυχεροί θα απολαύσετε και τα πυροτεχνήματα, ένας θεσμός που ξεκίνησε το 1977 και πραγματοποιείται συνήθως κάθε Σάββατο. Εκτός από υπέροχους περιπάτους, πραγματοποιούνται συχνά συναυλίες μουσικής ή άλλες εκδηλώσεις.






















About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply