Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΟΝΝΕΔ ΚΙΛΚΙΣ: ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΗΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Απολυταρχικές αποφάσεις, δια χειρός «αριστερής» διακυβέρνησης.

Με απόφαση της κυβέρνησης, η οποία λήφθηκε χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με κανέναν φορέα της πόληςμας, κάτι που δείχνει την απαξίωση της πρώτης προς τους κατοίκους και την ηγεσία του τόπου μας, προχωρούν ήδη οι διαδικασίες για τη δημιουργία τεσσάρων κέντρων φιλοξενίας προσφύγων στο νομό Κιλκίς.
Κεντρικό, Χέρσο, Νέα Καβάλα και Δροσάτο θα είναι τα τέσσερα χωριά του νομού μας όπου αποφασίσθηκε η δημιουργία χώρων φιλοξενίας. Σε Νέα Καβάλα και Χέρσο ήδη καθαρίζονται και ετοιμάζονται οι χώροι που θα υποδεχτούν τους χιλιάδες πρόσφυγες, οι οποίοι μετά και το κλείσιμο των συνόρων αρκετών γειτονικών και μη χωρών παρατείνουν τη διαμονή τους στη χώρα μας.
Σαν νέοι που σεβόμαστε την ιστορία μας είμαστε υπέρ των κέντρων φιλοξενίας αλλά με αυστηρούς κανόνες για την ασφάλεια των προσφύγων καθώς και των κατοίκων των περιοχών όπου αυτά δημιουργούνται και οι οποίοι είναι αναστατωμένοι με τον τρόπο που τους ανακοινώθηκε η παραπάνω απόφαση. Πιστεύουμε ότι ο αριθμός τεσσάρων κέντρων συν της Ειδομένης είναι υπερβολικός και θα μπορούσαν να εξυπηρετούνται οι πρόσφυγες και σε λιγότερα κέντρα. Επίσης ανησυχούμε για το χαρακτηρισμό αυτών των κέντρων καθώς δεν υπάρχει καμία διασφάλιση ότι σε αυτά θα φιλοξενούνται μόνο πρόσφυγες και όχι παράνομοι μετανάστες.
Καταγγέλλουμε επίσης τις απολυταρχικές και τσαπατσούλικες αποφάσεις της κυβέρνησης οι οποίες δυστυχώς με τον τρόπο που λαμβάνονται και εφαρμόζονται λογικό είναι να προκαλούν αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας. Θα έπρεπε να υπάρχει συνεννόηση με τις τοπικές αρχές προτού ληφθούν τέτοιου είδους αποφάσεις και όχι οι δήμαρχοι μας και ο αντιπεριφερειάρχης να παίρνουν στη πλάτη τους ευθύνη που δεν τους αρμόζει και δεν τους αναλογεί.


Με σεβασμό,

Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply