Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΈΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 έκοψαν την πίτα τους οι διαιτητές του Κιλκίς. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Κιλκίς κκ ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ Δημήτριος και ο δήμαρχος Παιονίας κκ ΓΚΟΥΝΤΕΝΟΥΔΗΣ Χρήστος, ο Δημοτικός σύμβουλος Παιονίας κκ ΔΕΒΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Αιμίλιος, το μέλος της Ε.ΚΑ.Σ.Κ.Ε.Μ. κκ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κώστας,το μέλος της ΚΕΔ/ΕΚΑΣΚΕΜ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Παντελής, ο κκ ΚΟΥΣΙΔΩΝΗΣ, και διαιτητές από τον σύνδεσμο Θεσσαλονίκης και Κεντρικής Μακεδονίας. 


Ο σύνδεσμος Κιλκίς τίμησε τον πρόεδρο ΚΕΔ/ΕΟΚ κκ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ Στυλιανό, και το μέλος του κκ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΙΔΗ Νικόλαο. Την κοπή βασιλόπιτας έκανε ο ΓΚΑΝΤΙΔΗΣ Χρήστος μέλος του συνδέσμου και παλαιότερος Πρόεδρος του συνδέσμου. Τυχερός τις βραδιάς ήταν ο κκ ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ δήμαρχος Κιλκίς ο οποίος κέρδισε ένα tablet χορηγία από το κατάστημα Γερμανός Κιλκίς.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν την εκδήλωση, το κατάστημα Γερμανός Κιλκίς και ιδιοκτήτη κκ ΠΡΟΥΣΑ Ιωάννη και την κοσμική ταβέρνα Βαρελόφρονες Κιλκίς για την υπέροχη ατμόσφαιρα και φαγητό.



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply