Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ KINESIS FIGHT CLUB ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΗΣ WKO ΣΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της World Kumite Organization στην Ταϊλανδή αγωνίστηκε ο αθλητής του Kinesis Fight Club Δημήτρης Μπακόλας. Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου στην πόλη Παττάηα με συμμέτοχες από όλη την υφήλιο.

Σε αυτό το πρωτάθλημα συμμετείχε ο Δημήτρης για δεύτερη φόρα. Το 2010 με συνοδεία τον προπονητή του Kinesis Fight Club Αντώνη Γιαννακίδη μπόρεσε και αποσπάσει μια νίκη, δυστυχώς όμως λόγο μιας τροφικής δηλητηρίασης δεν μπόρεσε να συνεχίσει στον δεύτερο γύρω. 

Μετά από μια πολύ δυνατή προετοιμασία στην Μελβούρνη στο γυμναστήριο του μεγάλου δάσκαλου Γιώργου Κολοβού κλήθηκε να εμφανιστή αντιμέτωπος με τους καλυτέρους αθλητές τουKnock Down καράτε. Κέρδισε με knock out τον πρώτο αντίπαλο. Στον δεύτερο γύρο αντιμετώπισε τον πρωταθλητή Ιαπωνίας και σε ένα πολύ σκληρό ματς έχασε στα σημεία. Από ελληνικής πλευράς έγινε ένσταση για το αποτέλεσμα μιας και ο Μπακόλας ήταν σαφώς καλύτερος.

Το πρωτάθλημα αυτό το διοργανώνει ο Sifu Mc Innes ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στις πολεμικές τέχνες στον κόσμο. Είναι αρχηγός τον ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας στην ταϊλανδή.

Προπονητής μεγάλων ονομάτων στο K1 και στο Kyokushin καράτε όπως τον Judd Reid πρωταθλητή του Kyokushin και παγκόσμιος της WKO ,τον Peter Aerts και Nicoals Pettas πρωταθλητές του K1 που ήταν και πάρων στο πρωτάθλημα και φυσικα ο μεγαλος ταιλανδος Mongkonk Kaleck πρωταθλητης του Muay Thai με πάνω από 300 επαγγελματικούς αγώνες. Ο Mongkonk έχει αγωνιστή δυο φορές με τον αείμνηστο Ramon Dekker, τα τελευταία χρονιά αγωνίζεται στο καράτε και έχει καταφέρει να βγει δυο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της WKO . Να πούμε ότι ο Nicolas Pettas είναι ελληνικής καταγωγής από την Δανία, είναι ο μόνος μη ιάπωνας μαζί με τον Jud Reid που ήταν προσωπικοί μαθητές εσώκλειστη του ιδρυτή του Kyokushin Karate Mas Oyama.

Οι δυνατότητα να αγωνιστή σε αυτό το πρωτάθλημα δόθηκε στο Δημήτρη μέσω του Γιώργου Κολοβού και του Βασίλη Κατρούλη εκπροσώπου της All Japan Kyokushin Union.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply